pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Nuostabūs gamtos reiškiniai: nuo atogrąžų miškų iki nutolusių taškų

Nuostabūs gamtos reiškiniai: nuo atogrąžų miškų iki nutolusių taškų

Lašišos kepsnys ant grotelių: receptai ir patarimai

Lašišos kepsnys ant grotelių: receptai ir patarimai

Šventinis Stalas: Silkė su Grybais ir Svogūnais – Klasikinis Receptas

Šventinis Stalas: Silkė su Grybais ir Svogūnais – Klasikinis Receptas

Jautienos Kepenų Pašteto Receptas

Į tą pačią keptuvę įpilame dar šlakelį aliejaus, jame apkepame kepenų gabaliukus tik ne visus iškart, kad neperkrautume keptuvės ir jos nepradėtų troškintis.

Jautienos Kepenų Pašteto Receptas

Jautienos Bernų Dešra: Sudėtis ir Aprašymas

Jautienos Bernų Dešra: Sudėtis ir Aprašymas

Užkandžiai krepšeliuose su lašiša: receptai ir idėjos

Užkandžiai krepšeliuose su lašiša: receptai ir idėjos

Skanūs Patiekalai iš Baklažanų: Lengvi ir Įvairūs Receptai

Skanūs Patiekalai iš Baklažanų: Lengvi ir Įvairūs Receptai

Dešrelės su Raugintais Kopūstais: Tradicinis Receptas

Dešrelės su Raugintais Kopūstais: Tradicinis Receptas

Blanširuotos Keptos Bulvės su Voveraitėmis: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Blanširuotos Keptos Bulvės su Voveraitėmis: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Kiaulienos Šonkauliukai Grietinės Padaže: Receptai

Kiaulienos Šonkauliukai Grietinės Padaže: Receptai

Kepimo Įrankių Rinkinių Apžvalgos: Kokybė, Dizainas ir Funkcionalumas

Kepimo Įrankių Rinkinių Apžvalgos: Kokybė, Dizainas ir Funkcionalumas

Kaip sūdyti mėsą sūryme: sultinga ir aromatinga mėsa

Kaip sūdyti mėsą sūryme: sultinga ir aromatinga mėsa