pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vistiena Kitaip - Naujas ir Kūrybingas Receptas

Vištieną kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol ji bus gerai iškepusi viduje įsmeigus šakutę, turėtų tekėti skaidrios, baltos, o ne rožinės sultys arba jos vidinė temperatūra pasiekti 75 C.

Vistiena Kitaip - Naujas ir Kūrybingas Receptas

Protarpinis badavimas: nauda, mitai ir mokslu pagrįsti faktai

Protarpinis badavimas: nauda, mitai ir mokslu pagrįsti faktai

Kaip virti ir dažyti kiaušinius su svogūnų lukštais

Kaip virti ir dažyti kiaušinius su svogūnų lukštais

Pilnaverčio maitinimo svarba šunims naudojant sausą pašarą

Pilnaverčio maitinimo svarba šunims naudojant sausą pašarą

Kaip Virti Sriubas: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Sriubas: Receptai ir Patarimai

Pica su pievagrybiais ir kumpiu: receptas ir gaminimo patarimai

Pica su pievagrybiais ir kumpiu: receptas ir gaminimo patarimai

Jėzus: "Aš Esu Gyvoji Duona"

Jėzus: "Aš Esu Gyvoji Duona"

Orkaitėje keptas eršketas: karališkas receptas

Orkaitėje keptas eršketas: karališkas receptas

Arbatmedžio Aliejaus Gamyba ir Panaudojimas

Arbatmedžio Aliejaus Gamyba ir Panaudojimas

Varškės Pyragas su "Selga" Sausainiais ir Maskarpone

Varškės Pyragas su "Selga" Sausainiais ir Maskarpone

Tortilija su vištiena: greitas, sotus ir gardus receptas

Tortilija su vištiena: greitas, sotus ir gardus receptas

Kiek laiko virti kopūstų sriubą: patarimai ir receptai

Kiek laiko virti kopūstų sriubą: patarimai ir receptai

Tinginys du kartus dirba, o šykštus du kartus moka: Patarlės reikšmė

Tinginys du kartus dirba, o šykštus du kartus moka: Patarlės reikšmė

Kinietiškos vištienos juostelės - skonis iš tolimojo Rytų pasaulio

Tradicinės traškios, kinietiškos vištienos receptas, kurį galite paįvairinti daržovėmis, tokiomis kaip paprika, grybai, svogūnai ar baklažanai, o mėsą taip pat galite pakeisti malta jautiena ar kiauliena.

Kinietiškos vištienos juostelės - skonis iš tolimojo Rytų pasaulio

Kava, Arbata ar Energetiniai Gėrimai: Palyginimas ir Poveikis Sveikatai

Kava, Arbata ar Energetiniai Gėrimai: Palyginimas ir Poveikis Sveikatai

Karpio paruošimas kepimui: kaip tinkamai paruošti ir iškepti karpį

Karpio paruošimas kepimui: kaip tinkamai paruošti ir iškepti karpį

Alyvuogių aliejus parfumerijoje: nauda, savybės ir naudojimas

Alyvuogių aliejus parfumerijoje: nauda, savybės ir naudojimas

Lietuviška Duona: Istorija ir Tradicijos

Lietuviška Duona: Istorija ir Tradicijos

Darbas naktį ir kalorijų sąnaudos: ką svarbu žinoti

Darbas naktį ir kalorijų sąnaudos: ką svarbu žinoti

Paprasti ir Gardūs Pyragų su Kakava Receptai Kiekvienai Progai

Paprasti ir Gardūs Pyragų su Kakava Receptai Kiekvienai Progai