pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

„Riešutų duona“ – lietuviško kino klasika

„Riešutų duona“ – lietuviško kino klasika

Vieno kąsnio užkandžiai su mocarela: receptai

Vieno kąsnio užkandžiai su mocarela: receptai

Neliečiamojo Kapitalo Fondai: Ilgalaikė Parama ir Kinų Patarlės Išmintis

Neliečiamojo Kapitalo Fondai: Ilgalaikė Parama ir Kinų Patarlės Išmintis

Kiaulienos Rūkymas: Temperatūra, Būdai ir Patarimai

Kiaulienos Rūkymas: Temperatūra, Būdai ir Patarimai

Kiaulienos Nugarinės Kepimo Laikas ir Temperatūra: Kad Iškeptų Tobulai

Kiaulienos Nugarinės Kepimo Laikas ir Temperatūra: Kad Iškeptų Tobulai

Šokoladinis karamelinis tortas „Snickers“

Šokoladinis karamelinis tortas „Snickers“

Varškės Pyragas su Avietėmis ir Bananais: Purus ir Drėgnas Receptas

Varškės Pyragas su Avietėmis ir Bananais: Purus ir Drėgnas Receptas

Žalieji smidrai: 10+ gardžių receptų

Žalieji smidrai: 10+ gardžių receptų

Kotletai orkaitėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Kotletai orkaitėje: receptas ir gaminimo paslaptys

Šarminė mityba: ką verta žinoti ir kokią knygą pasirinkti?

Šarminė mityba: ką verta žinoti ir kokią knygą pasirinkti?

Makaronai grietinėlės padaže: paprastas ir skanus patiekalas

Makaronai grietinėlės padaže: paprastas ir skanus patiekalas

Kalakutienos Karbonadas Vaikams: Skanūs ir Lengvai Pagaminami Receptai

Kalakutienos Karbonadas Vaikams: Skanūs ir Lengvai Pagaminami Receptai

Avokadų aliejaus nauda: nuo virtuvės iki grožio

Avokadų aliejaus nauda: nuo virtuvės iki grožio

Lašišos Tartaras: Gurmaniškas Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Lašišos Tartaras: Gurmaniškas Receptas ir Paruošimo Paslaptys