pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Teisingai Valgyti Duoną Prie Stalo: Etiketo Taisyklės

Kaip Teisingai Valgyti Duoną Prie Stalo: Etiketo Taisyklės

Plikyti pyragėliai su varškės kremu: receptas ir gaminimo instrukcijos

Plikyti pyragėliai su varškės kremu: receptas ir gaminimo instrukcijos

Kanapių Arbata: Natūralus Gėrimas Jūsų Gerovei

Kanapių Arbata: Natūralus Gėrimas Jūsų Gerovei

Moliūgų Sėklų Kalorijos Ir Nauda Sveikatai

Moliūgų Sėklų Kalorijos Ir Nauda Sveikatai

Moliniai indai kepimui: kaip išsirinkti ir naudoti?

Moliniai indai kepimui: kaip išsirinkti ir naudoti?

Kiaulienos Karkos Vyniotinis: Tradicinis Receptas ir Jo Variacijos

Kiaulienos Karkos Vyniotinis: Tradicinis Receptas ir Jo Variacijos

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai Kiekvienai Progai

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai Kiekvienai Progai

Karšti Sumuštiniai: Receptai, Patarimai ir Idėjos

Karšti Sumuštiniai: Receptai, Patarimai ir Idėjos

Beatos Kalakutienos Guliašas su Obuoliais - Gardžiausias Receptas

Kai mėsa jau bus minkšta ir padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdėkite šaukštą garstyčių pamaišykite leiskite dar keletą minučių garstyčiom sušilti ir pabaigai įdėkite porą šaukštų grietinės, arba grietinėlės, jei dėsite grietinę, tai per daug nekaitinkite, nes grietinės gali suskilti ypač jei ji liesa.

Beatos Kalakutienos Guliašas su Obuoliais - Gardžiausias Receptas

Picos Kepimas Namuose: Receptai ir Patarimai

Picos Kepimas Namuose: Receptai ir Patarimai

Gardus Kiaulienos Troškinys: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Gardus Kiaulienos Troškinys: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Skanūs ir sveiki patiekalai: rūpinkitės savo sveikata!

Skanūs ir sveiki patiekalai: rūpinkitės savo sveikata!

Marinuoti agurkai su medumi ir ciberžole: pikantiškas skonis jūsų stalui

Marinuoti agurkai su medumi ir ciberžole: pikantiškas skonis jūsų stalui

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas