pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kur Lietuvoje Įsigyti Elnienos: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kur Lietuvoje Įsigyti Elnienos: Viskas, Ką Turite Žinoti

Jautienos Papilvės Kepsnys: Receptas ir Gaminimo Patarimai

Jautienos Papilvės Kepsnys: Receptas ir Gaminimo Patarimai

Kiek laiko virti storas dešreles: patarimai ir receptai

Kiek laiko virti storas dešreles: patarimai ir receptai

Traškūs blynai – paprastas ir gardus receptas

Traškūs blynai – paprastas ir gardus receptas

Teresės mėsos gaminiai: ką verta paragauti Kazlų Rūdoje

Teresės mėsos gaminiai: ką verta paragauti Kazlų Rūdoje

Naminės varškės spurgos: paprastas receptas skaniam desertui

Naminės varškės spurgos: paprastas receptas skaniam desertui

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Kaip Išsirinkti Geriausią Keptuvę Grybukams Kepti: Patarimai ir Atsiliepimai

Kaip Išsirinkti Geriausią Keptuvę Grybukams Kepti: Patarimai ir Atsiliepimai

Mėsos kukuliai su raugintais kopūstais

Mėsos kukuliai su raugintais kopūstais

Skaniausia verkia duona: lengvai pagaminamas receptas

Skaniausia verkia duona: lengvai pagaminamas receptas

Vieno kąsnio sumuštinių receptai su krevetėmis

Vieno kąsnio sumuštinių receptai su krevetėmis

800 kalorijų dieta: nauda, rizika ir pavyzdinis meniu

800 kalorijų dieta: nauda, rizika ir pavyzdinis meniu

Obuoliai: Nauda, Kiek Valgyti ir Kam Vengti?

Obuoliai: Nauda, Kiek Valgyti ir Kam Vengti?

Kaip priaugti svorio: patarimai ir strategijos

Kaip priaugti svorio: patarimai ir strategijos

Juodos duonos žala paukščiams: ką svarbu žinoti?

Juodos duonos žala paukščiams: ką svarbu žinoti?

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Sveikiausi aliejai kepimui: ką pasirinkti?

Sveikiausi aliejai kepimui: ką pasirinkti?

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams