
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Didkepsnis, troškinys ar kiti patiekalai iš brandintos jautienos negali nepavykti minkštesnę, sodresnio skonio, itin kokybišką jautieną iš karto atskirsite nuo įprastinės mėsos.
Papasakosime jums visus būdus, kaip paruošti burokėlius ne tik greitai, bet ir taip, kad jie išlaikytų visas maistines savybes, būtų minkšti ir skanūs.