
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Jeigu iškylą suplanavote spontaniška ir nebuvo laiko ruošti ir marinuoti, jokiu būdu neskubėkite pilti acto, o tuo labiau majonezo ar kitos sunkiosios artilerijos.
Paruošimas 60 min Porcijos 6 Jau rodžiau kaip pagaminti šias sriuba su avinžirniais pomidorinė avinžirnių sriuba su vištiena; kreminė konservuotų avinžirnių sriuba; avinžirnių sriuba su lydytu sūreliu; Ir tie variantai taip pat yra verti viso Jūsų dėmesio.