pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

"Florame" eterinių aliejų naudojimas: gamtos dovana jūsų grožiui ir sveikatai

"Florame" eterinių aliejų naudojimas: gamtos dovana jūsų grožiui ir sveikatai

Kuri Jautienos Dalis Vertingiausia: Ekspertų Patarimai ir Kulinarinės Subtilybės

Kuri Jautienos Dalis Vertingiausia: Ekspertų Patarimai ir Kulinarinės Subtilybės

Troškinti jaučio žandai: švelnumas ir aromatas viename

Troškinti jaučio žandai: švelnumas ir aromatas viename

Rikotos Pyragas su Persikais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Rikotos Pyragas su Persikais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Geriausias Kepsnių Ant Laužo Marinatas - Receptai ir Patarimai

Ant laužo kepa- mai kiaulienai ir vištienai tinkama temperatūra apie 200 oC, o jau- tienos didkepsniams galima šiek tiek aukštesnė temperatūra nuo 200 oC iki 250 oC.

Geriausias Kepsnių Ant Laužo Marinatas - Receptai ir Patarimai

Vištienos Kepsnys su Mocarela ir Džiovintais Pomidorais: Gurmaniškas Receptas

Vištienos Kepsnys su Mocarela ir Džiovintais Pomidorais: Gurmaniškas Receptas

Kaip paruošti mėsą kūdikiui: receptai ir patarimai

Kaip paruošti mėsą kūdikiui: receptai ir patarimai

Mados Prieskoniai ir Patiekalai Instagram Įrašams

Mados Prieskoniai ir Patiekalai Instagram Įrašams

Kaip paruošti matę arbatą tradiciniu būdu?

Kaip paruošti matę arbatą tradiciniu būdu?

Šaltalankių arbatos nauda ir kur įsigyti

Šaltalankių arbatos nauda ir kur įsigyti

Kepto Camembert Sūrio Receptai

Kepto Camembert Sūrio Receptai

Skaniausi varškėčių receptai

Skaniausi varškėčių receptai

Vištienos Krūtinėlės ir Bulvių Troškinys: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Vištienos Krūtinėlės ir Bulvių Troškinys: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Cezario Salotos: Klasikinis Receptas ir Modernios Interpretacijos

Cezario Salotos: Klasikinis Receptas ir Modernios Interpretacijos

Kaip marinuoti jalapenus namuose: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti jalapenus namuose: receptai ir patarimai