pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos Kepsneliai su Ananasu ir Sūriu - Skonis, Kuris Užkariaus Jūsų Širdį

Vištienos ir mocarelos kepsneliai

Atsispausdinti

Porcijos: 2-3 porcijos (15 kepsnelių) Paruošimo laikas: 45 min.

½ vištos krūtinėlės (250 g)
½ svogūno
ryšelio krapų
5-6 svogūnų laiškų
1 morkos
1 rutuliuko (125 g) mocarelos
1 kiaušinio
2 valg. š. majonezo
½ stiklinės (70 g) miltų
1 arb. š. druskos
½ arb. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų

alyvuogių aliejaus (kepimui)

Vištienos kepsneliai su sūriu ir duonos apvalkalu

Autorius apie receptą: Kepsnys pagaminamas labai greitai, nes mėgstu paprastus receptus. Primena Astros kepsnį. Kepsnys pagaminamas labai greitai, nes mėgstu paprastus receptus. Primena Astros kepsnį. Audronė

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
Faršui:
500 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio (arba mocarelos, tarkuoto)
1 sauja razinų
Apvoliojimui:
4 riekės batono
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Labai mažais gabaliukais supjaustyti vištienos krūtinėlę, įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti.

Razinas užpilti karštu vandeniu ir palikti, kad išbrinktų, vėliau nupilti. Sumaišyti išbrinkusias razinas su sūriu.

Duoną supjaustyti mažais kubeliais. Išplakti kiaušinį.

Iš vištienos masės formuoti nedidelius ovalius kepsnelius, į kurių vidų dėti įdaro. Kepsniukus mirkyti kiaušinio plakinyje ir aplipdyti baltos duonos kubeliais.

Kepsniukus trumpai iš abiejų pusių apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkeptus kepsnelius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje 15 - 20 min.

Vištienos kepsneliai su sūriu orkaitėje

Šie vištienos kepsneliai su sūriu yra tikras atradimas! Jie iškepa sultingi, minkšti, pašildžius irgi būna skanūs. Naudojau vištienos krūtinėles. Patiekale nėra miltų.

Tiesa, naudojau šiek tiek majonezo. Galima dalį jo ar visą keisti grietine, graikišku jogurtu. Praėjusią savaitę majonezą maišiau su graikišku jogurtu – buvo irgi neblogai.

Vištienos kepsneliai su sūriu orkaitėjeAutorius : Skanauk su AušraIngredientaiGaminimasVištienos krūtinėlę nusausinti, perpjauti išilgai, tada dar į dvi dalis. Lengvai išmušti.Krutinėlę įtrinti prieskoniais, druska.Inde sumaišyti tarkuotą sūrį, majonezą.

Vištienos gabaliukus sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą. Viršų aptepti sūrio ir majonezo mišiniu. Patogiau tą daryti su rankomis.

Kepti 190 laipsnių temp. 16-20 min., pabaigoje galima šiek tiek paskrudinti.

Panašūs receptai:

Vištienos kepsniai su ananasais

Pabarstyti vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sudeti į dubenį, užpilti konservuotų ananasų sirupu ir palikti marinuotis 30 minučių.

Išsimarinavusią vištieną apvolioti miltuose su krakmolu, merkti į kiaušinio plakinį ir vėl apvolioti miltuose.

Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.Sutarkuoti fermentinį sūrį. Jį sumaišyti su majonezu ir krapais.

Ant iškepusių vištienos kepsnių dėti po ananaso griežinėlį, ant ananaso gražiai paskirstyti sūrio ir majonezo mišinį.

Paruošti vištienos kepsniai su ananasais kepami 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 10 minučių.AUTORIUS: ReginaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiaiTradiciniai kotletaiPati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojamaSpagečiai CarbonaraKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!