Bet kuri iškilminga data gyvenime - tai puiki proga suburti visus savo artimuosius prie vieno bendro stalo ir nuostabiai praleisti laiką besimėgaujant skaniu maistu, jaukia atmosfera ir išpuoselėta aplinka.
Daugelyje Europos sostinių galerijose esančios kavinės - itin populiarios. Jose, žinoma, dažniausiai renkasi meno mėgėjai. O kartais, atėję tik užkąsti, susigundo apžiūrėti ir parodas. Žodžiu, visiems gerai.
Ši erdvė sukurta asmenybėms, kurios žino ko nori. Čia galite švęsti tiek asmenines šventes, tiek įmonės vakarėlius. Šventėms į kurias susirenka 60 ar daugiau asmenų, galima rezervuoti visą restorano erdvę.
Darbo dienomis nuo 12 val. iki 15 val. šis pasirinkimas puikus tiek dėl savo elegantiškos išvaizdos, tiek dėl subtilaus ir gero skonio.
Mūsų restorano lauko terasa yra nuostabi vieta, kurioje galite švęsti mažas šventes ir organizuoti intymius susitikimus. Čia telpa iki 34 svečių. Erdvė puikiai tinka tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimams.
Meniu ir virtuvės šefo filosofija
„The Gallery“ siūlomame vakaro meniu galima ragauti pomidorų sriubos su cinamonu, pusiau vytintais pomidorais, karamelizuotu rūkytu varškės sūriu ir vytintomis alyvuogėmis (4 €), jaučio uodegos mėsos su topinambų, česnakų ir sezamų aliejaus tyre, vakuume virtais porais ir pastarnokais bei karamelizuotais burokėliais (11 €), rabarbarų ir braškių jogurtinės panakotos su zefyrais ir cinamono sausainiais bei demerara stiklu (4 €) ir kitokių įmantrių patiekalų.
Šviežūs "tagliatelle" makaronai su įkvepiančiais jūros skoniais. Krevetės, midijos ir kalmarai subtiliai apipurškiami pomidorų padažu ir įvairiomis žolelėmis. Šis patiekalas paįvairins bet kokią vakarienę arba kurs naujus įpročius vegetarinei mitybai.
Apie savo kuriamą meniu virtuvės šefas Aurimas Labanauskas turi atskirą filosofiją - ne veltui pirmiausia baigė šiuos mokslus universitete ir tik po to įgijo virėjo specialybę. „Tai mano aistra, - paaiškina Aurimas. - Visas šis meniu mano paties išgyventas, į jį sudėta labai daug emocijų. Kadangi esame galerijos patalpose, kurios diktuoja sąlygas, patiekalų išvaizdai skiriame itin daug dėmesio.
Subtilaus ir rafinuoto skonio vardinis Marilyn M vynas su aiškiai išreikštu citrusų aromatu, kuriame lengvai juntamos kartumo ir migdolų natos. Tiek gimtadienio šventinei vakarienei, tiek įmonės dalykiniam susitikimui ar tiesiog draugų pasisėdėjimui.
Atsiliepimai apie restoraną
- Labai patiko! Aptarnavimas, maistas, kokteilių pasirinkimas! Nustebino desertų (ypač ledų) serviravimas. Rekomenduojame! Būtinai dar kartą apsilankysime!
- Puikus, netradicinis interjeras, aptarnavimas ir patiekalai - tikrai čia apsilankysiu ateityje.
- Labai draugiškas personalas, žavinga ir nereali padavėja, kuri nuolat klausia apie klientus ir ko trūksta. Maistas puikus, skanus, sudėtingas, viskas verta "Michelin" žvaigždės.
- Šiandien man buvo malonu pavalgyti Marilyn M ir tai buvo tikrai maloni patirtis! Nuo užkandžių iki desertų - kiekvienas kąsnis buvo skonio simfonija. Paslauga buvo aukščiausio lygio, nustatanti naują meistriškumo standartą! Interjero dizainas yra elegantiškas, tačiau patogus.
Kita informacija
Darbo laikas: II-VI 11-22, dienos pietūs 11.30-15. Adresas: Konstitucijos pr., H. Manto g.