
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Daug kam net mintis apie žuvies kotletus primena nelabai kokius kvapus virtuvėje Kiti dar pamena ir tuos laikus, kai į tuos kotletus keliaudavo abėjotino šviežumo ingredientai, o jei jau dvoks visa virtuvė, tai koks skirtumas nuo ko.
Vyras prekiavo sumuštiniais su jautienos kepsniais, tačiau pasibaigus kepsniams, sumanus prekybininkas klientui paruošė sumuštinį su maltinuku iš smulkiai sukapotų jautienos likučių.
Ant stalo išklojame plėvelę, ant viršaus ištepame faršo, sūrio įdarą ir iš jos formuojame dešrelę, suvyniojame į plėvelę ir siunčiame į šaldiklį 3 valandoms.