pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Apverstas Kriaušių Pyragas: Sodrus Skonis Jūsų Virtuvėje

Apverstas Kriaušių Pyragas: Sodrus Skonis Jūsų Virtuvėje

Gražūs Žodžiai Pristatant Duoną: Etiketo ir Bendravimo Aspektai

Gražūs Žodžiai Pristatant Duoną: Etiketo ir Bendravimo Aspektai

Vištienos Kepsnys: Receptas, Kuris Papuoš Jūsų Stalą

Vištienos Kepsnys: Receptas, Kuris Papuoš Jūsų Stalą

Marmurinis Pyragas su Maskarpone: Prabangus Receptas Jūsų Virtuvei

Marmurinis Pyragas su Maskarpone: Prabangus Receptas Jūsų Virtuvei

Kaip Virti Aštuonkojį: Receptai Ir Patarimai

Kaip Virti Aštuonkojį: Receptai Ir Patarimai

Kiek Kepti Paprikas Orkaitėje: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kiek Kepti Paprikas Orkaitėje: Viskas, Ką Turite Žinoti

Gero Savaitgalio Receptas: Kino ir Kulinarijos Įkvėpimai

Gero Savaitgalio Receptas: Kino ir Kulinarijos Įkvėpimai

Kaip Virti Rizoto: Receptas ir Patarimai

Kaip Virti Rizoto: Receptas ir Patarimai

Tobuli marinuoti svogūnai silkei: paprastas receptas

Tobuli marinuoti svogūnai silkei: paprastas receptas

Kruopų sriuba su daržovėmis: receptai ir nauda

Kruopų sriuba su daržovėmis: receptai ir nauda

Šalta Kava: Gaivinantis Receptas Karštoms Vasaros Dienoms

Šalta Kava: Gaivinantis Receptas Karštoms Vasaros Dienoms

Jautiena Troškinta Vyne - Gurmaniškas Receptas Ir Paruošimo Paslaptys

Mėsą ir daržoves užmarinuojame jautieną nusausiname ir dedame į didelį dubenį, suberiame stambiais gabalais supjaustytas daržoves, tuomet viską užpilame vynu, pagardiname rozmarinais, uždengiame maistine plėvele ir paliekame vėsioje vietoje 12 valandų marinuotis.

Jautiena Troškinta Vyne - Gurmaniškas Receptas Ir Paruošimo Paslaptys

Beatos bulvių salotos: receptas ir įkvėpimas

Beatos bulvių salotos: receptas ir įkvėpimas

Tobulas lašišos marinatas: paprasti receptai gardžiam patiekalui

Tobulas lašišos marinatas: paprasti receptai gardžiam patiekalui