pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kopūstų Troškinys su Vištiena - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais

Išsisaugokite:

Kadangi liko pusė nesuvalgyto žiedinio kopūsto, o šaldytuve turėjau vištienos filė, vakarienei jau buvau suplanavusi kepti iš jų kotletukus. Paklausus šeimos narių ar bus gerai, sulaukiau atsakymo, kad tiks, bet labiau norėtų sriubos ar kokio troškinio. Nusprendžiau pagaminti troškinį ir nesupratau ar vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais gavosi tikrai toks skanūs, ar tiesiog vaikai labai alkani buvo, bet valgė ir dar prašė, kas labai džiugino.

Patiekalui, kurio užteks keturių asmenų šeimai ir dar šiek tiek liks kitam kartui, pagaminti reikės:

2 gabalėlių (apie 400 g.) vištienos filė

2 galvučių svogūno

2 didelių morkų

1 stiklinės “Basmati” ryžių

Pusę žiedinio kopūsto

1 raudonosios paprikos

Saujos smulkintų krapų, svogūnų laiškų

1 valgomojo šaukšto prieskonių mišinio “Persiladas”

250 ml. riebios grietinėlės

500-750 ml. sultinio

Vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais paruoštas. Skanaus!

Reklama

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.

  • Privatumo politika
  • Prekių ir pinigų grąžinimo politika
  • Taisyklės ir sąlygos
  • Slapukų politika (EU)

Nerodyti

Tvarkyti sutikimą

Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas.

Funciniai Funciniai Visada aktyvus

Techninė saugykla arba prieiga yra griežtai būtina siekiant teisėto tikslo – sudaryti sąlygas naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai paprašė abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti ryšį elektroninių ryšių tinklu.

Parinktys Parinktys

Techninė saugykla arba prieiga yra būtina teisėtam tikslui išsaugoti nuostatas, kurių neprašo abonentas ar vartotojas.

Statistiniai Statistiniai

Techninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik statistiniais tikslais. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.

Marketingo Marketingo

Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojų profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.

Kopustu troskinys su vistiena

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėvištienos troškinys (receptų: 76)Aromatingas indiškas vištienos troškinysVištienos troškinys su paprikomis ir pievagrybiais - kremiškas ir labai skanus

SEGEBUTĖS UŽRAŠAI

Paprasti, skanūs ir akiai patrauklūs patiekalai, prie kurių norisi grįžti vėl ir vėl. Čia pateikiami šeimos receptai, draugų virtuvės paslaptys, nauji kulinariniai bandymai. Anksčiau aprašyti receptai nuolat tobulinami ir tikslinami, todėl "pasenusių" receptų čia nėra.

Šviežių kopūstų troškinys

Dar vienas senoviškas lietuviškas tetos Halinos receptas. Šį kartą be raugintų kopūstų, o tik su šviežiais, arba "saldžiais", kaip juos vadina teta. Matavimai apytikriai, kadangi teta viską daro iš akies ir man neleido nieko išmatuoti.

Troškinti kopūstai gali būti pateikiami kaip garnyras šalia kiaulienos kepsnių, kepto kumpio, avienos patiekalų, maltinukų, dešrelių ir kt. Man asmeniškai skaniau be grietinės, majonezo ir patražolių, mano vyrui patinka su grietine, o mano vaikams išvis nepatinka troškinti kopūstai - tokia mūsų teisybė. Ingredientų aprašyme nekeičiau, nes toks yra tetos receptas.

Išeiga 4 porcijos arba 6-8 garnyrai. Jums prireiks didelės ir gilios keptuvės su ją atitinkančiu dangčiu, didelio grūstuvo.

Labels: kopūstas, Lietuva, vegetarams
31 komentaras:

matau, kad lyg Kielecki majoneza naudoji? :) man jis labai skanus deti i morku - censaku misraine Atsakyti Panaikinti

SUPER SKANUS RECEPTAS 👌👌👌SIANDIEN ISBANDYTAS IR 100% UZTVIRTINTAS😉😉😉 Panaikinti

Jo, naudojau Kielecki majonezą. Man jis neskanus, bet vyras nupirko, sąžinė neleidžia išmesti, reikia sunaudoti. Atsakyti Panaikinti

Anonimiškas 5/20/2011

Visai patiko :) tik jei sultinį pilat, patarčiau išvis iš pradžių į kopūstus nedėt druskos, nes man truputi per sūru buvo :) bet su juoda duona gerai sulindo :) Atsakyti Panaikinti