pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Antrekotas ant Grotelių - Tobulo Kepimo Paslaptys

Kai savo Big Green Egg kepate didkepsnį, tik nuo jūsų priklauso, kokio tipo kepsnį pasirinksite. Priklausomai nuo šio pasirinkimo mėsa bus iš galvijo galinės arba nugarinės dalių. Kepsnys iš galinės dalies yra pjaunamas iš viršaus, storo šono arba nugarinės. Jei kepsnys pjaunamas iš viršaus arba storo šono, jis vadinamas „rump steak“ arba storu „flank steak“ . Tokius kepsnius kaip antrekotas ir „ribeye“ mėsininkas pjauna iš galvijo nugaros. Išskirtinis gabalas iš galvijo nugaros vadinamas nugarine. Storiausia nugarinės gabalėliais supjaustyta nugarinės dalis yra vadinama „tournedos“ arba „tenderloin“ kepsniu. Tai – itin minkšta, tačiau šiek tiek mažiau skonio nei kitų rūšių didkepsniai turinti mėsa.

Kepsnius galite rinktis iš žole ir grūdais šeriamų galvijų. Apie tai ir įvairius kepsnių tipus skaitykite šiame tinklaraščio straipsnyje. Jame mes atidžiau žvelgiame į kai kuriuos didkepsnio gaminimo Big Green Egg būdus. Viena auksinė taisyklė galioja visoms kepimo technikoms: kadangi naudojami greiti, aukštos temperatūros metodai, prieš gaminant svarbu įsitikinti, kad mėsa yra kambario temperatūros. Taigi, prieš uždegdami anglis Big Green Egg, išimkite didkepsnį iš šaldytuvo.

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

AUTORIUS: ReginaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Orkaitėje keptos batatų lazdelės su sūriuTobulas vištienos marinatasLipnūs BBQ vištienos sparneliaiGaivus jogurto ir agurkų padažas "Tzatziki"KomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!Dalyvaukite!Konkurse: Jaukūs patiekalaiDalyvaukite!Konkurse: Receptų kovos su FAZER

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Ingredientai:

Patiko receptas? Pasidalink!

Raktažodžiai:

Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis

T-bone Steak - jautienos kepsnys su rozmarinu

JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS

Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS

JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS

LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Jautienos antrekotas keptuvėje

Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos

Paskelbė: Lankytojas

10 Balandžio 2020

Jautienos antrekotas keptuvėje. Tobulas! Kodėl? Dėl paprasčiausio ir greičiausio jautienos paruošimo, jo riebaliukų ir raumenukų pasiskirstymo porcijoje bei minkštumo. Tikrai tikrai, kam pirkti brangiausią išpjovą, tai aš mieliau renkuosi šią jautienos dalį. Man patinka, kad mėsa turi šiek tiek riebumo, kas suteikia jai sultingumo bei sodrumo. Tai kur kas lengviau pagaminamas kepsnys, nes riebalai neleidžia jautienai greitai išdžiūti ir perkepti.

Tikrai jautienos antrekotas keptuvėje - tobulas! Svarbiausia - greitai paruošiamas. Išbandykite būtinai!