pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Graikinių Riešutų Aliejus Kovoje Su Kirminais: Natūralus Gydymo Būdas

Graikinių Riešutų Aliejus Kovoje Su Kirminais: Natūralus Gydymo Būdas

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Beatričės Saldumynai: Jūsų Šventėms ir Kasdienai

Beatričės Saldumynai: Jūsų Šventėms ir Kasdienai

Mokslo Sriuba: Gamtosauga ir Jos Svarba

Mokslo Sriuba: Gamtosauga ir Jos Svarba

Kaip valgyti Akos vaisių: viskas, ką reikia žinoti

Kaip valgyti Akos vaisių: viskas, ką reikia žinoti

Virti Varškės Kukuliai: Tradicinis Receptas

Virti Varškės Kukuliai: Tradicinis Receptas

Nekeptas karamelinis tortas su sausainiais: greitas ir paprastas receptas

Nekeptas karamelinis tortas su sausainiais: greitas ir paprastas receptas

Melisos Eterinio Aliejaus Nauda

Melisos Eterinio Aliejaus Nauda

Labai Skanūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Labai Skanūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Grybų Marinavimas: Beatos Receptai ir Patarimai

Grybų Marinavimas: Beatos Receptai ir Patarimai

Greiti užkandžiai svečiams: receptai ir idėjos

Greiti užkandžiai svečiams: receptai ir idėjos