
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Jei gaminate vieną iš šių skanių vištienos krūtinėlių marinatų, tiesiog sudėkite marinatą ir vištienos krūtinėlę į galono dydžio maišelį ir pašalinkite kuo daugiau oro.
Į puodą su mėsa ir apkeptomis daržovėmis sudedame ir visus likusius prieskonius džiovintus baravykus, rozmariną, čiobrelius, įberiame šiek tiek druskos.
Iš abiejų pabarstome šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais tuo tarpu druską dėsim, kai mėsa jau keps keptuvėje druska ištraukia skysčius, geriau kad jų daugiau pasiliktų mėsoje, todėl sūdome paskutinę minutę.