Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Labai nieko negalejau sugalvot ka pasigamint vakarienei- ir va, radau Niekada i balandelius nedejau saliero, bei paprikos, man cia bus nauji skoniai O padarytus balandelius pries dedant jaukiai i puoda apkepinu keptuveje, nes tada kopustas buna dar skanesnis Siandien ragausim mums kitokius balandelius, bet manau, kad bus labai labai skanu.