pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Pagaminti Sultingus Lydekos Kotletus?

Kepkite orkaitėje su bulvėmis ir sūriu

Jūros lydekos filė supjaustykite porcijomis, suberkite į gilų dubenį, įberkite druskos, pipirų, citrinos sulčių ir palikite 10 min. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Dėkite į dubenį, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite bulvių prieskonius ir pusę grietinės kiekio. Kruopščiai sumaišykite, taip pat užpilkite grietine ant žuvies.

Kepimo formą ištepkite aliejumi, pirmą sluoksnį išdėliokite dalį bulvių, o tada žuvį. Ant viršaus sluoksniu dėkite svogūną, supjaustytą žiedais, tada vėl bulves grietine. Žuvį ir bulves pašaukite į orkaitę 40-50 minučių ir kepkite 180°C temperatūroje. Tada išimkite indą, pabarstykite sūriu ir vėl kepkite 8-10 minučių.

Procesas paruošimo klasikinių kotletai

Pirmas dalykas, kurį reikia paruošti iš žuvies, svogūnų įdaru ir mirkyti piene, baltos duonos. Jei norite subtilus tekstūros ir virkite kotletai sidabrinių menkių vaikams, galite slinkti per jį du kartus. Podsolite masė paragauti, jei reikia, pridėti šiek tiek juodųjų pipirų. Beat kiaušinių ir kruopščiai minkyti. Jei masė atrodo per sausa, įpilkite šiek tiek pieno, kuriame mirkomi duona.

rankos mirkyti vandenyje, sukurti patties bet kokios formos: ovalo formos, apvalios arba kamuolius forma. Roll miltų ir pakepinti aliejuje su ugnimi vidutinis intensyvumo.

Sudėtis

Jūrinių lydekų kotletai gali būti vadinamas ekonomiškas receptas. Jie nereikalauja didelių investicijų. Ir laikas ruošiant užtruks gana didelis.

Norėdami gauti dar kvepiantys, gražus ir skanus pyragai europinių paprastųjų jūrinių lydekų prie įdaru, galite pridėti smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų arba krapų šaukštas. Paprikos duos malonaus skonio ir gintaro spalvą. Ir jei jūs neturite laikytis griežtos dietos ir nepatinka pernelyg subtilus žuvies patiekalų, faršą kartu su jūrų lydekų filė mažą gabalėlį kumpio - tai padaryti mėsainiai sultingesnis.

Skaniausi Lydekos Receptai

Viena iš dažniausiai mūsų ežeruose gaudomų žuvų – lydeka. Dažnas žvejys mėgsta paskanauti pagautą žuvį, bet tiesiog keptuvėje kepta žuvis greitai nusibosta. Tam, kad atrasti žuvies skonį iš naujo pasidalinsiu su Jumis savo mėgstamais lydekos gaminimo receptai. Iš kart sakau, kad tai ne mano kurti lydekos receptai ir tikrai interneto platybėse dar atrasite kur jais pasidalinę. Bet man šie receptai patyko labiausiai.