pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Karšti sumuštiniai su Nutella – gardūs receptai

Karšti sumuštiniai su Nutella – gardūs receptai

Varškės nauda nėštumo metu: viskas, ką turite žinoti

Varškės nauda nėštumo metu: viskas, ką turite žinoti

Morkų salotos supjaustytos šiaudeliais: Paprastas ir gardus receptas

Morkų salotos supjaustytos šiaudeliais: Paprastas ir gardus receptas

Kaip marinuoti jautienos mėsą skaniuose patiekaluose

Kivius paprasčiausiai sutarkuokite ir patepkite jais mėsą, patepus ją laikyti reikėtų maždaug 6 valandas, ne ilgiau, nes jei padauginsite kivių arba jais pateptą mėsą laikysite per ilgai, iš jautienos gali likti tik košė.

Kaip marinuoti jautienos mėsą skaniuose patiekaluose

Kokios arbatos geriausiai tinka nuo temperatūros?

Kokios arbatos geriausiai tinka nuo temperatūros?

Kavos su pienu kalorijos: ką reikia žinoti?

Kavos su pienu kalorijos: ką reikia žinoti?

Čirviniai blynai paprastoje keptuvėje: receptas ir patarimai

Čirviniai blynai paprastoje keptuvėje: receptas ir patarimai

Skaniuoli zuvies kepsniai orkaiteje

Aš šį kartą ją patiekiau su sūrio apvalkalėliu pačiame paltuse yra kelis kartus mažiau riebalų nei lašišoje, bet daugiau baltymų, todėl gamindama nepabijojau panaudoti riebesnių ingredientų.

Skaniuoli zuvies kepsniai orkaiteje

Paprastas obuolių pyrago receptas

Paprastas obuolių pyrago receptas

Traškūs apkepti koldūnai: paprastas receptas jūsų stalui

Traškūs apkepti koldūnai: paprastas receptas jūsų stalui

„Bernelių užeiga“: nuo dienos pietų iki šventinio valgiaraščio

„Bernelių užeiga“: nuo dienos pietų iki šventinio valgiaraščio

Pomidorų vakavimo receptai

Pomidorų vakavimo receptai