
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Kad išvengtumėte netikėtumų gaminant tešlą, taip pat rekomenduoju paskaityti apie tai, ką aš asmeniškai atradau, kol išmokau gaminti tobulą lietinių tešlą Patarimai.
Smulkia tarka į faršą įtarkuokite bulvę nuo jos mėsa bus švelni ir vienalytė , sutraiškykite česnaką, supjaustykite baziliką, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druskair pipirais.
Reikia atkreipti dėmesį, kad Amerikoje befstrogenas ne tiktai gaminamas su grybais ir baltu padažu, bet ir patiekiamas kitaip negu Rusijoje - klasikiniu garnyru čia laikomi makaronai paprastai spiralės pavidalo arba banguoti , kiek rečiau - ryžiai.
Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais.
Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.