pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vištiena Sojų ir Medaus Padaže - Skani Receptūra ir Gaminimo Paslaptys

Vištiena su medumi ir sojos padažu

Vištienos krutinėlę supjastome, apipilame sojos padažu, citrina ir medumi, sumaišome ir paliekame indelyje valandai.

Pakepiname anakardžių riešutus kol gražiai paskrus,pagels.Praėjus valandai, keptuvėję apkepti vištienos krutinėlę.

Į kepančią vištieną įdeti smulkiai supjaustytą papriką, keptus anakardžių riešutus, bei druską, pipirus ir viską pakepinti.

Siūlyčiau valgyti su ryžiais.

AUTORIUS: AuksėRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Tradiciniai kotletaiTikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiaiSpagečiai CarbonaraKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!

VIŠTIENA SU PIEVAGRYBIAIS MEDAUS IR GARSTYČIŲ PADAŽE

Tobulas vienos keptuvės patiekalas – 30 minučių ir nuostabaus skonio vakarienė paruošta. Minkšti ir sultingi vištienos kepsniai ypatingai skaniame medaus – garstyčių padaže be jokios abejonės patiks net mažiausiems šeimos nariams. Nors tinka su pačiais įvairiausiais garnyrais – mums skaniausia su šilkine bulvių koše ir daržovių salotomis. Pažadu, įsimylėsite ir kartosite.

4 porcijoms reikės:

Gaminame:

Ankstesnis įrašasNaujesnis įrašas

Rašyti komentarą Cancel reply

BE KARVĖS PIENO

KANARIETIŠKI PADAŽAI MOJO ROJO IR MOJO VERDE

GREITOS AZIJIETIŠKOS SALOTOS SU GYOZA KOLDŪNAIS

KINIŠKA SALDŽIARŪGŠTĖ SRIUBA

TRAŠKIŲ RYŽIŲ SALOTOS SU LAŠIŠA IR RIEŠUTŲ SVIESTO PADAŽU

TAILANDIETIŠKAS RAUDONASIS VIŠTIENOS KARIS PER 20 MINUČIŲ

SUMUŠTINIAI SU AVINŽIRNIŲ ĮDARU

KOKOSINIS CHIA PUDINGAS

SKANIAUSIOS VOVERAITĖS KOKOSŲ PIENO PADAŽE

KANARIETIŠKI PADAŽAI MOJO ROJO IR MOJO VERDE

VIENOS KEPTUVĖS TOSKANIETIŠKI MAKARONAI SU VIŠTIENA

SUMUŠTINIAI SU KREMINE SKUMBRĖS UŽTEPĖLE

FILO TEŠLOS GALETĖS SU ČESNAKINE VARŠKE IR MIŠKO GRYBAIS

ŠVENTINIS MASKARPONĖS PANAKOTOS IR ŽELĖ DESERTAS

ANTIENOS FILĖ SU APELSINŲ GLAJUMI, ŽIRNIŲ PIURĖ IR GLAZŪRUOTOMIS MORKOMIS

KIAULIENOS TROŠKINYS SU SLYVOMIS

TRAŠKIŲ RYŽIŲ SALOTOS SU LAŠIŠA IR RIEŠUTŲ SVIESTO PADAŽU

SALOTOS

TRAŠKIŲ RYŽIŲ SALOTOS SU LAŠIŠA IR RIEŠUTŲ SVIESTO PADAŽU

KORĖJIETIŠKOS MORKŲ SALOTOS

VIŠTIENOS SALOTOS SU KUKURŪZAIS IR AVINŽIRNIAIS

SALOTOS SU BURRATA IR MORTADELLA

SALOTOS SU BULVYTĖMIS, JAUTIENA IR FETA

GRAIKIŠKOS SALOTOS SU LĘŠIAIS

KEPTOS DUONOS SALOTOS SU AVINŽIRNIAIS, VARŠKĖS SŪRIU IR RŪKYTOMIS DEŠRELĖMIS

ITALIŠKOS MAKARONŲ SALOTOS SU KREMINIU PESTO PADAŽU

ANT MEDINĖS LENTELĖS KNYGOS
  • All Post
  • AML BABY
  • AML KALBA
  • AML ŠVENTINIAI MENIU
  • ANT METALINIŲ GROTELIŲ
  • AUGALINĖS KILMĖS | VEGAN
  • BE GLIUTENO
  • BE KARVĖS PIENO
  • BE KIAUŠINIŲ
  • GREITA | IKI 30 MIN
  • PASAULIO SKONIAI
  • PAUKŠTIENA | MĖSA
  • PIETŲ DĖŽUTĖ
  • PUSRYČIAI
  • RIMTI PATIEKALAI
  • SALDU
  • SALOTOS
  • SAVAITĖS PARUOŠTUKAI
  • SRIUBOS
  • Uncategorised
  • UŽKANDŽIAI
  • VEGETARIŠKA
  • ŽUVIS | JŪRA

Vistiena sojos ir medaus padaze

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė: 400 g
  • Sojos padažas: 4 valg. š.
  • Medus: 2 valg. š.
  • Kukurūzų miltai: 2 valg. š.
  • Kiaušinis: 1 vnt.
  • Kukurūzų dribsniai: 100 g

1. Supjaustykite vištienos krūtinėlę gabalėliais ir įdėkite į dubenį.

2. Sumaišykite sojos padažą su medumi ir apipilkite vištieną.

3. Palikite marinuotis bent 30 minučių šaldytuve.

4. Paruoškite tris dubenėlius: viename – kukurūzų miltai, kitame – išplaktas kiaušinis, trečiame – sutrupinti kukurūzų dribsniai.

5. Išimkite vištieną iš marinato, apvoliokite kukurūzų miltuose, pamirkykite kiaušinyje ir pavoliokite kukurūzų dribsniuose.

6. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 200 °C ir kepkite vištieną 12 minučių, kol ji tampa traški ir auksinės spalvos.

7. Santrauka: Traški ir sultinga vištiena su sojos ir medaus padažu – tai skonis, kuris džiugins azijietiškos virtuvės mėgėjus. Marinuota vištienos krūtinėlė, apvoliota kukurūzų dribsniuose, tampa ypatingai traški, o kepimas karšto oro gruzdintuvėje padeda išlaikyti mažesnį riebalų kiekį.