pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Brokolių žuvies sriubos receptas

Brokolių žuvies sriubos receptas

Vištienos Kotletai su Varške ir Grietine: Receptas, Kuris Tirpsta Burnoje

Vištienos Kotletai su Varške ir Grietine: Receptas, Kuris Tirpsta Burnoje

Kaip Pagaminti Tobulą Plovą: Patarimai ir Receptai

Kaip Pagaminti Tobulą Plovą: Patarimai ir Receptai

Midijų receptas: nuo klasikos iki egzotikos

Midijų receptas: nuo klasikos iki egzotikos

Orkaitėje kepti žiediniai kopūstai: puikus garnyras ar užkandis

Orkaitėje kepti žiediniai kopūstai: puikus garnyras ar užkandis

Kalakuto Skrandukų Ruošimas: Receptai ir Patarimai

Kalakuto Skrandukų Ruošimas: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Jautieną, Kad Ji Būtų Minkšta

Sedziu ka tik susveitusi vakariene ir vel valgyt noriu i Jusu patiekaliukus paziurejusi Turiu klausimeli ka daryti, kad jautiena butu minksta ir sultinga.

Kaip Kepti Jautieną, Kad Ji Būtų Minkšta

Vištienos Filė Kiaušinyje: Receptai ir Patarimai

Vištienos Filė Kiaušinyje: Receptai ir Patarimai

Organinio Riešutų Sviesto Nauda

Organinio Riešutų Sviesto Nauda

Lengvai įsisavinami angliavandeniai: nauda, šaltiniai ir vartojimo rekomendacijos

Lengvai įsisavinami angliavandeniai: nauda, šaltiniai ir vartojimo rekomendacijos

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Šokoladiniai keksiukai su aliejumi: Paprastas ir skanus receptas

Šokoladiniai keksiukai su aliejumi: Paprastas ir skanus receptas

Sultingas ir skanus keptas karpis: receptai jūsų šventiniam stalui

Sultingas ir skanus keptas karpis: receptai jūsų šventiniam stalui