pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ko Negalima Vežti Lėktuvu Bagaže: Svarbi Informacija Keliautojams

Ko Negalima Vežti Lėktuvu Bagaže: Svarbi Informacija Keliautojams

Makaronai su grybų padažu pagal Beatos virtuvę

Makaronai su grybų padažu pagal Beatos virtuvę

Tarptautinė Picos Diena: Istorija, Populiarumas ir Idėjos Jūsų Vakarėliui

Tarptautinė Picos Diena: Istorija, Populiarumas ir Idėjos Jūsų Vakarėliui

Gardus Kiaulienos Kepenėlių Paštetas: Kaip Pasigaminti Namuose?

Gardus Kiaulienos Kepenėlių Paštetas: Kaip Pasigaminti Namuose?

Šaltalankių sultys: vitaminų bomba jūsų sveikatai

Šaltalankių sultys: vitaminų bomba jūsų sveikatai

Lietiniai blynai su varške: receptas, vertas kiekvieno stalo

Lietiniai blynai su varške: receptas, vertas kiekvieno stalo

Veganiškas Saldus Nekeptas Riešutų Pyragas: Receptas ir Įkvėpimai

Veganiškas Saldus Nekeptas Riešutų Pyragas: Receptas ir Įkvėpimai

Charčio Sriubos Receptas: Tradicinis Gruziniškas Skonis Jūsų Virtuvėje

Charčio Sriubos Receptas: Tradicinis Gruziniškas Skonis Jūsų Virtuvėje

„Mokslo sriuba“ keičia formatą, o Liutauras Čeprackas atveria kulinarijos akademijos duris

„Mokslo sriuba“ keičia formatą, o Liutauras Čeprackas atveria kulinarijos akademijos duris

CAN CAN Pizza: Asmens duomenų tvarkymo ir apsaugos principai

CAN CAN Pizza: Asmens duomenų tvarkymo ir apsaugos principai

Kepimas rankovėje: kaip iškepti sultingą mėsą ar žuvį

Kepimas rankovėje: kaip iškepti sultingą mėsą ar žuvį

Loretos Išbandyti Receptai: Traškūs Čeburekai

Loretos Išbandyti Receptai: Traškūs Čeburekai

Akmens Masės Puodas: Priežiūra ir Naudojimas

Akmens Masės Puodas: Priežiūra ir Naudojimas

Paukščių Pieno Desertas: Istorija, Receptai ir Variacijos

Paukščių Pieno Desertas: Istorija, Receptai ir Variacijos

Duona ir derlius lietuvių kultūroje

Duona ir derlius lietuvių kultūroje

Gardūs vištienos ir jautienos kotletai: receptai ir patarimai

Gardūs vištienos ir jautienos kotletai: receptai ir patarimai

Vėlyvieji Pusryčiai Šilutėje: Kur Mėgautis Skaniu Brunch'u?

Vėlyvieji Pusryčiai Šilutėje: Kur Mėgautis Skaniu Brunch'u?

Saldainių Fabriko „Rūta“ Istorija

Saldainių Fabriko „Rūta“ Istorija

Skanių Košių Receptai: Nuo Grikių Iki Sorų

Skanių Košių Receptai: Nuo Grikių Iki Sorų