
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Vištieną supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su druska, smulkintais česnakais, pipirais, paukštienos prieskoniais, krakmolu ir kiaušinio plakiniu.
Kitą kartą garstyčių dėčiau daugiau, nes kaitinant padažą jų aštrumas išgaravo Be abejo, padažo ingridientų proporcijas galite koreguoti pagal savo skonį.
Į kepimo skardą įpilame šiek tiek vandens, kad jis tik nedideliu sluoksneliu pasklistų skardoje ir kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kol apkeps sūris.