pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Skaniausi Kimšti Makaronų Vamzdeliai: Receptas su Nuotraukomis

Skaniausi Kimšti Makaronų Vamzdeliai: Receptas su Nuotraukomis

Salotos su šaltai rūkyta lašiša: gardūs receptai

Salotos su šaltai rūkyta lašiša: gardūs receptai

Kaip Kepti Švilpikus: Tradicinis Receptas Su Ypatingu Padažu

Kaip Kepti Švilpikus: Tradicinis Receptas Su Ypatingu Padažu

Kepto paršiuko kaina: viskas, ką reikia žinoti prieš užsakant

Kepto paršiuko kaina: viskas, ką reikia žinoti prieš užsakant

Alyvuogių Aliejaus Rafinavimo Gamykla: Procesas, Rūšys ir Kokybės Paslaptys

Alyvuogių Aliejaus Rafinavimo Gamykla: Procesas, Rūšys ir Kokybės Paslaptys

Keksiukai: lengvas receptas pradedantiesiems

Keksiukai: lengvas receptas pradedantiesiems

Receptai su lęšiais ir Bolonijos padažu

Receptai su lęšiais ir Bolonijos padažu

Kalėdinis Punšas: Šildantis Gėrimas Jūsų Šventiniam Stalui

Kalėdinis Punšas: Šildantis Gėrimas Jūsų Šventiniam Stalui

Charčio Receptas su Jautiena: Tradicinis Gruziniškas Skonis

Charčio Receptas su Jautiena: Tradicinis Gruziniškas Skonis

Различные рецепты маринования курицы

Различные рецепты маринования курицы

Wagyu jautiena Lietuvoje - Išskirtinės mėsos atradimas

Laikymo sąlygos 18C Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti Pagaminimo data nurodyta ant pakuotės Tinka vartoti iki nurodyta ant pakuotės Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

Wagyu jautiena Lietuvoje - Išskirtinės mėsos atradimas