pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Pasigaminti Vytintą Jautieną Namuose

Vytinta jautiena namuose

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai

  • druska
  • cukrus
  • pipirai
  • degtinė
  • aliejus
  • jautienos gabaliukas

1. Pirmiausia į dubenėlį įdedame storesnį polietileninį maišelį.

2. Tuomet įberiame į maišelį druskos, cukraus, pipirų, įpilame degtinės bei aliejaus.

3. Marinatą gerai išmaišome.

4. Į maišelį įdedame gabaliuką mėsos (geriau negyslotos), mėsą gerai pavoliojame ir maišelį užrišame.

5. Mėsą padedame į šaldytuvą 3 dienoms, nepamirštame vieną arba du kartus per dieną ją apversti, kad mėsa geriau išmirktų marinate.

6. Po to išimame mėsą ir gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu.

7. Duodame jai truputį padžiūti ir galite mėgautis paprastu bei gardžiu užkandžiu!

8. Marinuotą jautieną šaldytuve galite laikyti ilgą laiką, ir ji vienodai skani, ar šviežiai paruošta, ar šiek tiek palaikyta. Toks užkandis daug kartų geriau ir skaniau, nei rūkyta mėsa. Dar vienas svarbus patarimas: nepamiršktame mėsą kartas nuo karto apversti, kad ji neišdžiūtų. O kokius vytinimo receptus jūs žinote? Pasidalinkite komentaruose. :)

Atsiliepimai
Prekės kokybė puiki, pristatymas laiku. Ačiū Jums.Daiva 2022-06-01

Šie konservai gaminami pagal senovinį receptą: naudojama neriebi kiauliena, druska, česnakai, juodieji ir kvapieji pipirai, lauro lapai, kalendra. Puikiai tinka ir šalti ir šilti, ypač žygiuose ir iškylose, nes yra greitai paruošiami.

Kaina 2.90 €

Konservai gaminami iš stmbiai kapotos mėsos, pagardinant juos natūraliais prieskoniais, morkų kūbeliais, petražolėmis. Skanūs šalti, bet tinka ir karštuose patiekaluose su bulvėmis, įvairiomis kruopomis.

Kaina 2.90 €

Pristatymas TIK Į VILNIŲ Iš virtų bulvių pagaminti kukulaičiai minkšti, purūs, greitai pagaminami. Kukulaičių sudedamosios dalys: virtos bulvės 70%, mėsa 30%, bulvių krakmolas, druska, prieskoniai.

Kaina 2.99 €

Pristatymas TIK Į VILNIŲ Nors cepelinai vadinami tradiciniu lietuvišku patiekalu, bet namuose gaminamas retai, nes juos paruošti užima nemažai laiko. Dėl to siūlome mūsų pagamintus ir užšaldytus cepelinus su mėsa. Jie gaminami iš 70% bulvių ir 30% mėsos, pagardinant druska ir prieskoniais. Jums reikės tik išvirti pagal pateiktą instrukciją ir mėgautis.

Kaina 5.99 €

Karšto rūkymo šoninei gaminti atrenkama kiaulių šoninė reikiamo riebumo, atšaldyta. Atšaldyta šoninė apibarstoma druskos, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, lauro lapų ir baziliko mišiniu. Laikoma 12 -16 dienų, kad gerai susiprieskoniuotų. Įsisūrijusi kiaulienos šoninė kabinama rūkymui.

Kaina 4.50 €

Kaip pasigaminti vytintą jautieną orkaitėje?

Take Me On The Go vytinta jautiena yra džiovinama specialiose maisto gaminimo džiovyklėse, tačiau jautieną galima pasigaminti ir namuose – išdžiovinti ją orkaitėje. Prieš pasiryžtant džiovinti mėsą orkaitėje, reikia išsiaiškinti, ar jūsų orkaitė turi „vėjuko“ funkciją. Su šia funkcija jūs galite palaikyti oro cirkuliaciją orkaitėje, kuri itin padeda džiovinant. Jeigu jūsų orkaitė neturi vėjuko funkcijos, rekomenduojame jautieną džiovinti ilgiau ir bent kartą apversti.

Lotynų Amerikoje yra įprasta mėsą gardinti cinamonu, o Azijoje – imbieru. Pridėjus dar ir gvazdikėlių, gauname rudenišką, žiemišką skonį, kurį jau seniai norėjome išbandyti. Pirmam kartui rekomenduojame pradėti nuo mažesnio kiekio jautienos. Drąsiai sekite šio recepto proporcijas.