Kopūstų troškinys su vištiena
Į verdantį vandenį įdėti vištą ir virti 30 min. Po to sudėti morkas, svogūnus, bulves, kopūstus ir pavirti. Gale įdėti pomidorus ir obuolius smulkiai supjaustytus. Dar pavirti 10 min. Sudėti prieskonius. Patiekti su grietine. Skanaus!
AUTORIUS: MartynaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Toskanietiška vištiena su grietinėle, špinatais ir saulėje džiovintais pomidoraisGreitas čili troškinysKremiškas vištienos troškinys su bulvėmis ir daržovėmisSotus vištienos ir daržovių troškinysKomentarai (3)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Troškinių mėgėja2016-08-07 13:19Tai ne troškinys, tai - virtas jovalas. Gaminant troškinį būtina apkepti bent jau vištieną. Mergaitė gal pirmą kartą gamina? Prieskonius juk reikia berti pradžioje, kad jų skonis įsigertų į produktus. Jei bijote druskos, vartokite bedruskius arba natūralius: svogūnas, česnakas, morkos, žolelės. Patariu sekti, kokius žodžius vartojate. Šiuo atveju autorė, matyt, turėjo omeny vištieną. Jei visdėlto pataria virti vištą. Na gal, koks pirmokėlis taip ir padarytų. ATSAKYTI
Moteris2018-10-01 18:10Hm,o koks skirtumas tarp vištos ir vištienos?man nekilo klausimas skaitant,imeciau į puodą vištienos petukusvir vsio.tarp kitko aš niekada jų neketinu troškiniams,nepatinka-kietesni. O prieskonius(išskyrus druską ją pradžioje)irgi visada pabaigoje beriu ir būna gerai. ATSAKYTI
SEGEBUTĖS UŽRAŠAI
Paprasti, skanūs ir akiai patrauklūs patiekalai, prie kurių norisi grįžti vėl ir vėl. Čia pateikiami šeimos receptai, draugų virtuvės paslaptys, nauji kulinariniai bandymai. Anksčiau aprašyti receptai nuolat tobulinami ir tikslinami, todėl "pasenusių" receptų čia nėra.
Šviežių kopūstų troškinys
Dar vienas senoviškas lietuviškas tetos Halinos receptas. Šį kartą be raugintų kopūstų, o tik su šviežiais, arba "saldžiais", kaip juos vadina teta. Matavimai apytikriai, kadangi teta viską daro iš akies ir man neleido nieko išmatuoti.
Troškinti kopūstai gali būti pateikiami kaip garnyras šalia kiaulienos kepsnių, kepto kumpio, avienos patiekalų, maltinukų, dešrelių ir kt. Man asmeniškai skaniau be grietinės, majonezo ir patražolių, mano vyrui patinka su grietine, o mano vaikams išvis nepatinka troškinti kopūstai - tokia mūsų teisybė. Ingredientų aprašyme nekeičiau, nes toks yra tetos receptas.
Išeiga 4 porcijos arba 6-8 garnyrai. Jums prireiks didelės ir gilios keptuvės su ją atitinkančiu dangčiu, didelio grūstuvo.
Labels: kopūstas, Lietuva, vegetarams31 komentaras:
matau, kad lyg Kielecki majoneza naudoji? :) man jis labai skanus deti i morku - censaku misraine Atsakyti Panaikinti
SUPER SKANUS RECEPTAS 👌👌👌SIANDIEN ISBANDYTAS IR 100% UZTVIRTINTAS😉😉😉 PanaikintiJo, naudojau Kielecki majonezą. Man jis neskanus, bet vyras nupirko, sąžinė neleidžia išmesti, reikia sunaudoti. Atsakyti Panaikinti
Anonimiškas 5/20/2011Visai patiko :) tik jei sultinį pilat, patarčiau išvis iš pradžių į kopūstus nedėt druskos, nes man truputi per sūru buvo :) bet su juoda duona gerai sulindo :) Atsakyti Panaikinti

Vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais paruoštas. Skanaus!
ReklamaTik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.
- Privatumo politika
- Prekių ir pinigų grąžinimo politika
- Taisyklės ir sąlygos
- Slapukų politika (EU)
Nerodyti
Tvarkyti sutikimąSiekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas.
Funciniai Funciniai Visada aktyvusTechninė saugykla arba prieiga yra griežtai būtina siekiant teisėto tikslo – sudaryti sąlygas naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai paprašė abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti ryšį elektroninių ryšių tinklu.
Parinktys ParinktysTechninė saugykla arba prieiga yra būtina teisėtam tikslui išsaugoti nuostatas, kurių neprašo abonentas ar vartotojas.
Statistiniai StatistiniaiTechninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik statistiniais tikslais. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketingo MarketingoTechninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojų profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.

Vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais
Išsisaugokite:
Kadangi liko pusė nesuvalgyto žiedinio kopūsto, o šaldytuve turėjau vištienos filė, vakarienei jau buvau suplanavusi kepti iš jų kotletukus. Paklausus šeimos narių ar bus gerai, sulaukiau atsakymo, kad tiks, bet labiau norėtų sriubos ar kokio troškinio. Nusprendžiau pagaminti troškinį ir nesupratau ar vištienos ir žiedinio kopūsto troškinys su ryžiais gavosi tikrai toks skanūs, ar tiesiog vaikai labai alkani buvo, bet valgė ir dar prašė, kas labai džiugino.
Patiekalui, kurio užteks keturių asmenų šeimai ir dar šiek tiek liks kitam kartui, pagaminti reikės:
2 gabalėlių (apie 400 g.) vištienos filė
2 galvučių svogūno
2 didelių morkų
1 stiklinės “Basmati” ryžių
Pusę žiedinio kopūsto
1 raudonosios paprikos
Saujos smulkintų krapų, svogūnų laiškų
1 valgomojo šaukšto prieskonių mišinio “Persiladas”
250 ml. riebios grietinėlės
500-750 ml. sultinio
