pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Tinkamai Virti Šaldytus Kalmarus

Kaip Tinkamai Virti Šaldytus Kalmarus

Saldžiųjų bulvių, salierų ir raudonųjų svogūnų troškinys: receptas

Saldžiųjų bulvių, salierų ir raudonųjų svogūnų troškinys: receptas

Natūrali šaltalankių arbata: nauda sveikatai ir paruošimo būdai

Natūrali šaltalankių arbata: nauda sveikatai ir paruošimo būdai

Maisto produktų gamintojų pakuotės reikalavimai Lietuvoje ir ES

Maisto produktų gamintojų pakuotės reikalavimai Lietuvoje ir ES

Senoviniai receptai nuo skrandžio ligų: gamtos galia Jūsų virškinimui

Senoviniai receptai nuo skrandžio ligų: gamtos galia Jūsų virškinimui

Tikrasis Napoleonas: receptas ir gaminimo paslaptys

Tikrasis Napoleonas: receptas ir gaminimo paslaptys

Žemės riešutų aliejus: viskas, ką reikia žinoti

Žemės riešutų aliejus: viskas, ką reikia žinoti

Kaip iškepti skanią naminę duoną: paprasti receptai

Kaip iškepti skanią naminę duoną: paprasti receptai

Sveikos Mitybos Pamokos Vaikams: Kelias į Sveiką Gyvenseną

Sveikos Mitybos Pamokos Vaikams: Kelias į Sveiką Gyvenseną

Naminiai marinuoti pomidorai: geriausi receptai jūsų stalui

Naminiai marinuoti pomidorai: geriausi receptai jūsų stalui

Duonos kepimas duonkepėje: receptai ir patarimai

Duonos kepimas duonkepėje: receptai ir patarimai

Keptas Baklažanas su Sūriu: Paprastas Orkaitės Receptas

Keptas Baklažanas su Sūriu: Paprastas Orkaitės Receptas

Tradiciniai Kalėdiniai Receptai: Šventinis Stalas Lietuvoje

Tradiciniai Kalėdiniai Receptai: Šventinis Stalas Lietuvoje

Žuvų ligos tvenkinyje: simptomai ir gydymas

Žuvų ligos tvenkinyje: simptomai ir gydymas

Traškios keptos strimelės: geriausias būdas mėgautis šia žuvimi

Traškios keptos strimelės: geriausias būdas mėgautis šia žuvimi

Naminiai Ikrai: Gardūs Receptai ir Paruošimo Paslaptys!

Naminiai Ikrai: Gardūs Receptai ir Paruošimo Paslaptys!

Musinis Tortas: Receptas ir Gamybos Paslaptys

Musinis Tortas: Receptas ir Gamybos Paslaptys