pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Skaniausi bulviniai vėdarai su spirgučiais: Tradicinis lietuviškas receptas

Skaniausi bulviniai vėdarai su spirgučiais: Tradicinis lietuviškas receptas

„Čili Pizza“ Meniu ir Kainos: Atraskite Skonių Įvairovę

„Čili Pizza“ Meniu ir Kainos: Atraskite Skonių Įvairovę

Sultinga antis su obuoliais: žingsnis po žingsnio receptas

Sultinga antis su obuoliais: žingsnis po žingsnio receptas

Möller's Žuvų Taukai: Kokybė ir Privalumai

Möller's Žuvų Taukai: Kokybė ir Privalumai

Jėzus: "Aš Esu Gyvoji Duona"

Jėzus: "Aš Esu Gyvoji Duona"

Žuvys: Zodiako ženklas, magija ir ekstrasensai

Žuvys: Zodiako ženklas, magija ir ekstrasensai

Kugelis pagal Beatą: Tobulas receptas Jūsų Šeimai

Kugelis pagal Beatą: Tobulas receptas Jūsų Šeimai

Ar saugu valgyti pasibaigusio galiojimo duoną?

Ar saugu valgyti pasibaigusio galiojimo duoną?

Jautienos guliašas: gardus patiekalas visai šeimai

Jautienos guliašas: gardus patiekalas visai šeimai

Lengvi sumuštiniai vakarienei: receptai įvairiems skoniams

Lengvi sumuštiniai vakarienei: receptai įvairiems skoniams

Troškinti kotletai su pievagrybiais: paprastas ir skanus receptas

Troškinti kotletai su pievagrybiais: paprastas ir skanus receptas

Turkiškos Kavos Receptai: Tradicijos ir Paruošimo Būdai

Turkiškos Kavos Receptai: Tradicijos ir Paruošimo Būdai

Kaip Kepti Avieną - Geriausi Patarimai ir Receptai

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Kaip Kepti Avieną - Geriausi Patarimai ir Receptai

Sumuštiniai su Džiovintais Pomidorais: Gurmaniški Receptai Kiekvienai Progai

Sumuštiniai su Džiovintais Pomidorais: Gurmaniški Receptai Kiekvienai Progai

Eteriniai aliejai dantų skausmui malšinti

Eteriniai aliejai dantų skausmui malšinti

Keptos žuvies kepsnelių receptai

Keptos žuvies kepsnelių receptai