pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Šamas folijoje: sultingas ir aromatingas, tiesiai iš orkaitės

Šamas folijoje: sultingas ir aromatingas, tiesiai iš orkaitės

"Čiau Italija": Itališkos picerijos kultūra Lietuvoje

"Čiau Italija": Itališkos picerijos kultūra Lietuvoje

Riešutų Duonos ir Romeo ir Džuljetos Palyginimo Analizė

Riešutų Duonos ir Romeo ir Džuljetos Palyginimo Analizė

Blyneliai su kumpiu ir sūriu: gardūs receptai ir padažai kiekvienam skoniui

Blyneliai su kumpiu ir sūriu: gardūs receptai ir padažai kiekvienam skoniui

Retos ir įdomiausios pasaulio žuvys

Retos ir įdomiausios pasaulio žuvys

Lietiniai su Bananais: Sveikas ir Skanus Receptas

Lietiniai su Bananais: Sveikas ir Skanus Receptas

Nekeptas karamelinis sūrio pyragas: paprastas ir gardus receptas

Nekeptas karamelinis sūrio pyragas: paprastas ir gardus receptas

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Senovinis Moliūgų Pyrago Receptas: Šiltas ir Kvapnus Rudens Desertas

Senovinis Moliūgų Pyrago Receptas: Šiltas ir Kvapnus Rudens Desertas

„Vilvi Group“ baltyminiai produktai: inovacijos ir plėtra pasaulinėje rinkoje

„Vilvi Group“ baltyminiai produktai: inovacijos ir plėtra pasaulinėje rinkoje

Gardus vytintos mėsos receptas orkaitėje: pasigaminkite namuose!

Gardus vytintos mėsos receptas orkaitėje: pasigaminkite namuose!

Blynai su Kefyru: Tradicinis Receptas

Blynai su Kefyru: Tradicinis Receptas

Knygų Kavinė Išsinešimui: Dvigubas Malonumas

Knygų Kavinė Išsinešimui: Dvigubas Malonumas

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Jautienos kaulai virtuvėje: nuo sultinio iki gardžių patiekalų

Jautienos kaulai virtuvėje: nuo sultinio iki gardžių patiekalų

Vilkžuvės: Maitinimosi Įpročiai ir Svarba Ekosistemai

Vilkžuvės: Maitinimosi Įpročiai ir Svarba Ekosistemai

Kokosų aliejus prieš Ghee sviestą: ką pasirinkti?

Kokosų aliejus prieš Ghee sviestą: ką pasirinkti?

Vytintos mėsos verslas: nuo ko pradėti?

Vytintos mėsos verslas: nuo ko pradėti?