pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sutirštintas saldus pienas: nauda ir žala, mitybos specialistų nuomonė

Sutirštintas saldus pienas: nauda ir žala, mitybos specialistų nuomonė

Naminis aštrus pipirų padažas: pagardinkite savo patiekalus!

Naminis aštrus pipirų padažas: pagardinkite savo patiekalus!

Vengrų Jautienos Troškinys

Į karščiui atsparų indą tinkamą kepti orkaitėje ant vidutinės ugnies įpilkite aliejaus ir gerai apkepkite jautienos kubelius iš visų pusių maždaug 5 6 minutes ir išimkite iš keptuvės.

Vengrų Jautienos Troškinys

Čičinsko kepsniai: legendinis patiekalas, kurį verta išbandyti

Čičinsko kepsniai: legendinis patiekalas, kurį verta išbandyti

Trinta Pomidorų Sriuba: Sodrus Skonis ir Lengvas Paruošimas

Trinta Pomidorų Sriuba: Sodrus Skonis ir Lengvas Paruošimas

Panyro Sūrio Receptai: Indiškos Virtuvės Įkvėpimai

Panyro Sūrio Receptai: Indiškos Virtuvės Įkvėpimai

„iLunch“ dienos pietų meniu: greiti, kokybiški ir už patrauklią kainą

„iLunch“ dienos pietų meniu: greiti, kokybiški ir už patrauklią kainą

Skanus bulvių tešlos pyragas su faršu ir daržovėmis

Skanus bulvių tešlos pyragas su faršu ir daržovėmis

Tradicinis miltinių virtinukų receptas

Tradicinis miltinių virtinukų receptas

Kalėdinis Punšas: Šildantis Gėrimas Jūsų Šventiniam Stalui

Kalėdinis Punšas: Šildantis Gėrimas Jūsų Šventiniam Stalui

Burokėlių ir pupelių salotos: tradicinis skonis su aliejumi

Burokėlių ir pupelių salotos: tradicinis skonis su aliejumi

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Jaučio mėsos dalys - įvairiapusiškas tyrimas ir naudingi patarimai

Virta jautiena irgi verta jūsų dėmesio galite patiekti ją kaip atskirą patiekalą, panaudoti kitų patiekalų gamybai salotoms arba įdarams , o iš likusio sultinio pagaminti sriubą.

Jaučio mėsos dalys - įvairiapusiškas tyrimas ir naudingi patarimai

Kaip numalšinti apetitą: veiksmingi būdai ir patarimai

Kaip numalšinti apetitą: veiksmingi būdai ir patarimai

Tobulas steikas ant žarijų: receptas ir patarimai

Tobulas steikas ant žarijų: receptas ir patarimai

Bolonijos padažas: receptas ir gamybos paslaptys

Bolonijos padažas: receptas ir gamybos paslaptys

Tarptautiniai istorijos kongresai ir lietuvių dalyvavimas

Tarptautiniai istorijos kongresai ir lietuvių dalyvavimas

Voveraičių Sausainių Receptai

Voveraičių Sausainių Receptai