Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
mano pirmas gyvenime vyniotinis ziuresim kaip cia gausis kol kas zinau tik tiek, kad visas butas beprotiskai skaniai uzkvipo buvau siandien Portobelo market, neatispyriau pagundai prisipirkau ivairiausiu zoliu zoleliu kaip nepirksi, kai sviezios, didziuliais pundais suristos ir dar taip pigiai.
Taip pat reikėtų kad žinoti, kad mėsa neturėtų būti lipni ir padengta gleivėmis arba krauju, o paspaudus mėsą, ji turi greitai išsilyginti nepalikdama įdubimo.