pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Brokolių ir obuolių salotos: gaivus ir sveikas užkandis

Brokolių ir obuolių salotos: gaivus ir sveikas užkandis

Skaniausia sriuba su faršo kukuliais: žingsnis po žingsnio receptas

Skaniausia sriuba su faršo kukuliais: žingsnis po žingsnio receptas

Tuno salotos su kukurūzais: klasikinis receptas naujame sluoksniuotame įvaizdyje

Tuno salotos su kukurūzais: klasikinis receptas naujame sluoksniuotame įvaizdyje

Picerija "Sotas" Marijampolėje: Adresai ir Apžvalga

Picerija "Sotas" Marijampolėje: Adresai ir Apžvalga

Natūralūs būdai ilgalaikiam gydymui

Natūralūs būdai ilgalaikiam gydymui

Kaip Kepti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta - Geriausi Patarimai ir Triukai

Jeigu mėgstate svogūną pjaustyti stambiau, tuomet imkite jų daugiau 1 kg mėsos reikės 5 svogūnų , užberkite pjaustytus ant mėsos, pagardinkite prieskoniais ir viską prispauskite sunkesniu indu.

Kaip Kepti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta - Geriausi Patarimai ir Triukai

Duonos rūšys Lietuvoje: nuo tradicijų iki šių dienų

Duonos rūšys Lietuvoje: nuo tradicijų iki šių dienų

Tikri Bolonijos makaronai: tradicinis receptas žingsnis po žingsnio

Tikri Bolonijos makaronai: tradicinis receptas žingsnis po žingsnio

Amerikietiškų vaflių receptai: purus ir skanus desertas

Amerikietiškų vaflių receptai: purus ir skanus desertas

Virtas valgis – sriuba: receptai ir nauda

Virtas valgis – sriuba: receptai ir nauda

Kaip pagauti daug žuvies: patarimai ir gudrybės

Kaip pagauti daug žuvies: patarimai ir gudrybės

Skumbrė Savo Sultyse: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Skumbrė Savo Sultyse: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Žaliosios pupelės: virimo receptai ir naudingi patarimai

Žaliosios pupelės: virimo receptai ir naudingi patarimai

Paprastas biskvitas: receptai ir gaminimo paslaptys

Paprastas biskvitas: receptai ir gaminimo paslaptys

Lietuviški patiekalai iš vištienos krūtinėlės: receptai įvairiems skoniams

Lietuviški patiekalai iš vištienos krūtinėlės: receptai įvairiems skoniams

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai