pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Jautienos Kumpio Kepimas Kamado Griliuje - Išsamus Vadovas

Siekiant užtikrinti kokybišką internetinės svetainės veikimą, svetainė naudoja slapukus (cookies). Jei sutinkate, tiesiog naudokitės svetaine kaip įprastai. Daugiau apie slapukus galite sužinoti privatumo politikoje. SUTINKU

Manage consent
Privacy Overview
NecessaryVisada įjungta
SlapukasTrukmėAprašymas
cookielawinfo-checbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
FunctionalPerformanceAnalyticsAdvertisementOthers

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Kategorija: Kumpis

Kilo mintis, pabandžiau, išsikepiau ir negalėjau patikėti, kad mažiausiai 30 d. sausai brandintas kumpis, preciziškai išpjautas mano kolegų, gali būti tokio minkštumo ir gero skonio steikas. Tai – gerokai pigesnė steikinė dalis už visiems įprastas, bet minkštumu tikrai gali lygiuotis. Skonis – reikia tiesiog paragauti. Skaityti toliau

15 Lap

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Prancūziškas jautienos troškinys su Kamado bono skoniu

virtuveje.lt

Sudėtingumas: Vidutinis

Tik netarkuokite manęs už pasninko nesilaikymą! Norvegijoje nėra tokios tradicijos. Ir per Šv. Kūčias čia valgoma mėsa. Norvegijoje Šv. Velykų savaitė prasideda dar iki tos didžiosios dienos. Tie, kurie gali, tuomet atostogauja. O šventinės dienos prasideda ketvirtadienį. Žmonės susirenka, gamina gerą maistą ir džiaugiasi bendravimu. Tai darome ir mes šiandien kartu su draugais. Pirmą kartą užkūrėme Kamado bono, paruošėm kazaną. Tiesą sakant, šis puikus patiekalas lygiai taip pat gaminamas ir virtuvėje ant kaitlentės. Su šiokiom tokiom interpretacijom šiandien – nuostabus prancūziškas jautienos troškinys.

Dar niekas neįvertinoPasiruošimas 30 minutes minsGamyba 2 hours hrsIš viso 2 hours hrs 30 minutes minsPatiekalas Pagrindinis patiekalasVirtuvė PrancūziškaPorcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

Kazanas (Arba gilus puodas)Peilis (Daržovėms ir mėsai pjaustyti)Pjaustymo lentaŠaukštas maišymuiBulvių grūstuvė (Bulvių košei paruošti)

Ingredientai

1x 2x 3x
Jautiena
  • ▢ 1 kg Jautienos kumpis - Supjaustytas didesniais gabalais
  • ▢ 2 šaukštai Alyvuogių aliejus
Daržovės
Skystis ir prieskoniai
  • ▢ 1 l Jautienos sultinys - Naminis, virtas 6 valandas
  • ▢ 200 ml Raudonas vynas
  • ▢ 2 šaukštai Pomidorų tyrė - Naminė
  • ▢ Pagal skonį Druska ir pipirai
  • ▢ 2 šaukštai Creme fraiche

Gaminimo eiga

Jautienos kumpį supjaustykite didesniais gabalais.Kazane arba giliame puode su aliejumi apskrudinkite mėsą. Ją išimkite, tada apskrudinkite daržoves.

Sudėkite jautieną atgal į puodą, užpilkite sultiniu, įdėkite pomidorų tyrę ir supilkite vyną. Pagardinkite druska ir pipirais.

Troškinkite ant mažos ugnies apie 2 valandas. Jei naudojate kaitlentę, pakaks 1,5 valandos.Šiek tiek patirštinkite padažą tirštikliu ir įdėkite porą šaukštų creme fraiche.

Patiekite su bulvių koše, paruošta su daug sviesto, šlakeliu pieno, druska ir šviežiai tarkuotu muskatu. Patiekalą papildykite marinuotais agurkėliais ir raudonojo vyno taure.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais daržovių deriniais arba naudoti kitokį vyną. Patiekalą galima praturtinti pridedant šviežių žolelių kaip petražolės ar čiobreliai.