pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Napoleono Tortas: Klasikinis Receptas Lietuviškai Šventei

Napoleono Tortas: Klasikinis Receptas Lietuviškai Šventei

Kaip atpažinti šviežią žuvį: požymiai ir patarimai

Kaip atpažinti šviežią žuvį: požymiai ir patarimai

Rauginti burokeliai su duona: senolių išmintis jūsų stalui

Rauginti burokeliai su duona: senolių išmintis jūsų stalui

Kietasis Sūris Džiugas: Kaloringumas, Nauda ir Vartojimas

Kietasis Sūris Džiugas: Kaloringumas, Nauda ir Vartojimas

Vylius Blauzdavičius: "Viking the chef" apie mėsą, prieskonius ir atradimus

Vylius Blauzdavičius: "Viking the chef" apie mėsą, prieskonius ir atradimus

Žuvų taukai Omega-3: Šalutinis poveikis ir vartojimo rekomendacijos

Žuvų taukai Omega-3: Šalutinis poveikis ir vartojimo rekomendacijos

Mildronatas: Kada Galima Įsigyti Be Recepto?

Mildronatas: Kada Galima Įsigyti Be Recepto?

Žuvies salotų receptai: nuo klasikinių iki gurmaniškų

Žuvies salotų receptai: nuo klasikinių iki gurmaniškų

Morkų Keksiukai su Kokosų Miltais: Vaidos Kurpienės Receptas

Morkų Keksiukai su Kokosų Miltais: Vaidos Kurpienės Receptas

Pieniškos sriubos receptai: greitai ir skaniai

Pieniškos sriubos receptai: greitai ir skaniai

Acai Uogų Aliejaus Nauda: Natūralus Grožio Eliksyras

Acai Uogų Aliejaus Nauda: Natūralus Grožio Eliksyras

Lengvo Pyrago Su Varške Ir Uogiene Receptai

Lengvo Pyrago Su Varške Ir Uogiene Receptai

Rauginti kopūstai troškinami su dešrelėmis – tradicinis lietuviškas receptas

Rauginti kopūstai troškinami su dešrelėmis – tradicinis lietuviškas receptas

Tradiciniai Lietuviški Patiekalai: Receptai ir Istorija

Tradiciniai Lietuviški Patiekalai: Receptai ir Istorija

Tradiciniai tarkuoti bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Tradiciniai tarkuoti bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Trinta skaldytų žirnių sriuba: receptas

Trinta skaldytų žirnių sriuba: receptas

Duona: Mitai ir Faktai

Duona: Mitai ir Faktai