
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Pagrindinis produktas, kuriuo turėsite pasirūpinti iš anksto, tai vištienos šlaunelių mėsa be odos ir be kaulo , nes kitus ingridientus, tikriausiai jau turėsite namuose.
Padažinėje sumaišykite apelsino sultis, žiupsnelį cinamono, pipirus bei žoleles tinka provanso mišinys, bazilikai, raudonėliai ar panašiai , keletą lašelių sojos padažo bei ištrinkite su medumi.