Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Maistinė ir energinė vertė 100 g produkto energinė vertė 2238kJ 541kcal; riebalai 48 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, angliavandeniai 1,1 g, iš kurių cukrų 1,0 g, baltymai 22 g, druska 3,2 g.
Batono riekeles susmulkinkite, suplėšykite į smulkesnius gabalėlius, sudėkite į dubenį, kuriame maišysite masę kotletams, užpilkite pienu, palikite brinkti.