pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Tobuli kiaulienos išpjovos kepsneliai: nuo pasirinkimo iki patiekimo

Tobuli kiaulienos išpjovos kepsneliai: nuo pasirinkimo iki patiekimo

Keptų pomidorų ir paprikų sriuba: rudens skonių harmonija

Keptų pomidorų ir paprikų sriuba: rudens skonių harmonija

Burokėlių Spagečiai: Receptai ir Patarimai

Burokėlių Spagečiai: Receptai ir Patarimai

Arbata nuo peršalimo: Receptai ir patarimai

Arbata nuo peršalimo: Receptai ir patarimai

Žuvis ir bulvytės Anglijoje: istorija ir tradicijos

Žuvis ir bulvytės Anglijoje: istorija ir tradicijos

Sūrio ir kondensuoto pieno pyrago receptas

Sūrio ir kondensuoto pieno pyrago receptas

Dainavos Turgelis: Atsiliepimai ir Apžvalga

Dainavos Turgelis: Atsiliepimai ir Apžvalga

Juodųjų kmynų aliejus (Nigella Sativa): nauda sveikatai ir grožiui

Juodųjų kmynų aliejus (Nigella Sativa): nauda sveikatai ir grožiui

Geriausia XL pica Juozapavičiaus prospekte: kur užsisakyti?

Geriausia XL pica Juozapavičiaus prospekte: kur užsisakyti?

Kaip atrodo salotos rūšys?

Kaip atrodo salotos rūšys?

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Kmynų Arbatos Nauda Vyrams: Imuniteto Stiprinimas ir Daugiau

Kmynų Arbatos Nauda Vyrams: Imuniteto Stiprinimas ir Daugiau

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Ar Galima Užšaldyti Špinatus?

Ar Galima Užšaldyti Špinatus?

Skumbrės Salotų Receptai: Skanios ir Sočios Idėjos

Skumbrės Salotų Receptai: Skanios ir Sočios Idėjos