pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Brokolių Salotos su Vištiena: Lengvi ir Skanūs Receptai

Brokolių Salotos su Vištiena: Lengvi ir Skanūs Receptai

Makadamijų Riešutų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Makadamijų Riešutų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Duonos panaudojimo receptai ir patarimai

Duonos panaudojimo receptai ir patarimai

Raugintų kopūstų troškinys su jautiena: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų troškinys su jautiena: tradicinis receptas

Šokolado Kremo Receptai: Elegancija Jūsų Tortui

Šokolado Kremo Receptai: Elegancija Jūsų Tortui

Šokoladiniai sausainiai su perlininiu cukrumi

Šokoladiniai sausainiai su perlininiu cukrumi

Saldžiųjų bulvių auginimas Lietuvoje

Saldžiųjų bulvių auginimas Lietuvoje

Karosų Žuvų Dydžiai, Rūšys ir Įžuvinimas

Karosų Žuvų Dydžiai, Rūšys ir Įžuvinimas

Jautienos Nugarinės Steikas - Tobulas Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Jautienos Nugarinės Steikas - Tobulas Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Citrininis Obuolių Pyragas: Purus, Minkštas ir Aromatingas Receptas

Citrininis Obuolių Pyragas: Purus, Minkštas ir Aromatingas Receptas

Skanūs Keksiukai: Receptai ir Patarimai

Skanūs Keksiukai: Receptai ir Patarimai

Desertinių bandelių receptai

Desertinių bandelių receptai

Čiurnos raiščių patempimas: gydymas, reabilitacija ir prevencija

Čiurnos raiščių patempimas: gydymas, reabilitacija ir prevencija