pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Šventiniams Velykų pusryčiams dažniausiai yra patiekiami įvairūs šaltieji patiekalai kiaušiniai ir iš jų pagaminti patiekalai, šviežiai kepta duona, kumpiai ir dešros, salotos, įvairūs sumuštiniai, velykiniai pyragai.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Kaip pagaminti padažą kotletams

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Kaip pagaminti padažą kotletams

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Kaip Marinuoti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta

Vasara yra puikus metas eksperimentuoti, ieškoti naujų skonių derinių ir atrasti savo slaptąjį ingredientą , sako prekybos tinklo Maxima Maisto gamybos departamento direktorė B.

Kaip Marinuoti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta

Šoninės Kepimas Orkaitėje: Tobulai Traški Šoninė Be Vargo

Šoninės Kepimas Orkaitėje: Tobulai Traški Šoninė Be Vargo

Miško gėrybės ant stalo: marinuoti baravykai savo sultyse

Miško gėrybės ant stalo: marinuoti baravykai savo sultyse

Traškūs vafliai vaflineje: receptas, kuris visada pavyksta!

Traškūs vafliai vaflineje: receptas, kuris visada pavyksta!

Mieliniai Pyragėliai su Mėsa - Tradicinis Receptas ir Gaminimo Būdas

Tuo tarpu supjaustykite svogūną, pakepinkite, ten pat suberkite smulkiai supjaustytą vištieną, truputį pakepinkite, padruskinkite, papipirinkite ir atvėsinkite.

Mieliniai Pyragėliai su Mėsa - Tradicinis Receptas ir Gaminimo Būdas

Naminis kriaušių vynas: paprastas receptas ir naudingi patarimai

Naminis kriaušių vynas: paprastas receptas ir naudingi patarimai

Dieta sergant pankreatitu: ką valgyti ir ko vengti?

Dieta sergant pankreatitu: ką valgyti ir ko vengti?

Gardūs keksiukai: išmokite kepti tobulai!

Gardūs keksiukai: išmokite kepti tobulai!

Šviežios agurkų ir pomidorų salotos žiemai: lengvi receptai

Šviežios agurkų ir pomidorų salotos žiemai: lengvi receptai

Naminės spurgos: geriausi receptai su nuotraukomis

Naminės spurgos: geriausi receptai su nuotraukomis

Šaldytos daržovės: ką skanaus galima pagaminti?

Šaldytos daržovės: ką skanaus galima pagaminti?

Šaldyta mielinė tešla: 3 genialūs receptai kiekvienai dienai!

Šaldyta mielinė tešla: 3 genialūs receptai kiekvienai dienai!

Saldyti kalmarų žiedai: 5 gardūs receptai

Saldyti kalmarų žiedai: 5 gardūs receptai

Gaivios Salotos su Kapareliais: Jūsų Naujas Mėgstamiausias Receptas

Gaivios Salotos su Kapareliais: Jūsų Naujas Mėgstamiausias Receptas

Traškūs sausainiai "Skarelės" su obuoliais: paprastas ir gardus receptas

Traškūs sausainiai "Skarelės" su obuoliais: paprastas ir gardus receptas

Vištienos kotletai: sultingi ir gardūs

Vištienos kotletai: sultingi ir gardūs