pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Pastarnokų nauda ir panaudojimas gaminant mėsos patiekalus

Pastarnokų nauda ir panaudojimas gaminant mėsos patiekalus

Gaspadiniai bulviniai vėdarai: tradicinis receptas

Gaspadiniai bulviniai vėdarai: tradicinis receptas

Obuolių uogienės receptai

Obuolių uogienės receptai

Belvita Sausainių Sudėtis: Ar Tai Sveikas Pasirinkimas?

Belvita Sausainių Sudėtis: Ar Tai Sveikas Pasirinkimas?

Krabų salotos: klasikinis receptas su kukurūzais ir kitais ingredientais

Krabų salotos: klasikinis receptas su kukurūzais ir kitais ingredientais

Kaip sumažinti kepimo plekšnę: patarimai ir receptai

Kaip sumažinti kepimo plekšnę: patarimai ir receptai

Modernaus deserto apibrėžimas: tradicijos ir inovacijos

Modernaus deserto apibrėžimas: tradicijos ir inovacijos

Kiniški Makaronai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kiniški Makaronai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kaip Pasirinkti Geriausią Jautienos Steiką - Patarimai ir Rekomendacijos

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Pasirinkti Geriausią Jautienos Steiką - Patarimai ir Rekomendacijos

Avienos kepsnių receptai ant laužo

Avienos kepsnių receptai ant laužo

Minkštų Keksiukų Receptai: Nuo Klasikos Iki Sveikuoliškų Variantų

Minkštų Keksiukų Receptai: Nuo Klasikos Iki Sveikuoliškų Variantų

Jautienos Terminis Apdorojimas: Temperatūros Gairės ir Patarimai

Jautienos Terminis Apdorojimas: Temperatūros Gairės ir Patarimai