pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gydytojų mitybos rekomendacijos onkologiniams pacientams ir pacientams po stomos operacijos

Gydytojų mitybos rekomendacijos onkologiniams pacientams ir pacientams po stomos operacijos

Užsisakykite picą į namus Telšiuose: patogus būdas mėgautis skoniu

Užsisakykite picą į namus Telšiuose: patogus būdas mėgautis skoniu

Brokolių Sriuba su Antiena: Gurmaniškas Receptas

Brokolių Sriuba su Antiena: Gurmaniškas Receptas

Tobuli marinuoti svogūnai šašlykams: kaip išgauti geriausią skonį

Tobuli marinuoti svogūnai šašlykams: kaip išgauti geriausią skonį

Vaikų Mitybos Specialisto Konsultacija: Kelias Į Sveiką Gyvenimą

Vaikų Mitybos Specialisto Konsultacija: Kelias Į Sveiką Gyvenimą

Salotos prie kepto kalakuto: puikus garnyras

Salotos prie kepto kalakuto: puikus garnyras

Technologijų pamokų turinys Vilniaus Žvėryno gimnazijoje

Technologijų pamokų turinys Vilniaus Žvėryno gimnazijoje

Mėsos Rūkymas Mažeikiuose: Tradicijos, Atsiliepimai ir Subtilybės

Mėsos Rūkymas Mažeikiuose: Tradicijos, Atsiliepimai ir Subtilybės

Saulėtekio Alėjos Dienos Pietų Restoranų Apžvalga

Saulėtekio Alėjos Dienos Pietų Restoranų Apžvalga

Kiaulienos kotletai su pievagrybių padažu

Kiaulienos kotletai su pievagrybių padažu

Moksliniai Tyrimai Kiaulienos Kokybės Srityje

Moksliniai Tyrimai Kiaulienos Kokybės Srityje

Važiavimas dviračiu: kiek kalorijų sudeginama ir kokia nauda sveikatai

Važiavimas dviračiu: kiek kalorijų sudeginama ir kokia nauda sveikatai

Aštrūs marinuoti pjaustyti agurkai su čili pipirais: žingsnis po žingsnio receptas

Aštrūs marinuoti pjaustyti agurkai su čili pipirais: žingsnis po žingsnio receptas

Galima laikyti šaldytą mėsą - patarimai ir rekomendacijos

Todėl prieš ruošiant patiekalus ir plaunant mėsą, svarbu laikytis plovimo higienos, kad plovimo metu nuoplovų purslai neaptaškytų kitų gaminamų produktų, aplinkos ar indų, į kuriuos bus dedami kiti gaminami maisto produktai salotos, mišrainės, mėsos gaminiai ir kt.

Galima laikyti šaldytą mėsą - patarimai ir rekomendacijos