pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausias vištienos kotletų receptas - žingsnis po žingsnio vadovas

Skaniausi vištienos kotletai: sėkmingiausias receptas, dabar gaminu tik taip (gaunasi švelnūs ir sultingi)

Šiandien gaminu skanius naminius vištienos krūtinėlės kotletus. Vištienos kotletai pagal šį receptą visada pasirodo sultingi, minkšti ir labai skanūs. Receptas gana paprastas ir greitas, todėl virtuvėje neužims daug laiko.

Dažnai užduodami klausimai

Klausimas: Ar galima naudoti vištienos krūtinėlę vietoje filės?
Atsakymas: Taip, galite naudoti vištienos krūtinėlę. Tačiau filė yra švelnesnė ir sultingesnė, todėl ją naudoti kotletams yra geresnis pasirinkimas.

Klausimas: Kodėl mano kotletai pasidarė sausi?
Atsakymas: Kotletai gali tapti sausi, jei per ilgai juos kepėte arba naudojote liesą mėsą. Norėdami išlaikyti sultingumą, į faršą galite pridėti šiek tiek grietinės arba sviesto.

Klausimas: Ar galima pasigaminti vegetariškų kotletų?
Atsakymas: Taip, vietoje vištienos galite naudoti daržovių, grybų arba tofu įdarą. Tai puikus pasirinkimas vegetarams ar veganams.

Klausimas: Kokį garnyrą geriausia patiekti su vištienos kotletais?
Atsakymas: Vištienos kotletai puikiai dera su virtomis bulvėmis, ryžiais arba šviežiomis salotomis. Galite pridėti ir švelnaus pomidorų padažo arba grietinės.

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Ingredientai:

Perkelkite į gilų dubenį. Vištienos faršą pasūdykite ir suberkite mėgstamus prieskonius, man tai vištienos prieskoniai. Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

Paimkite 2 kepalo gabalus, galite nupjauti plutą, aš jos nepjaunu. Užpildykite vandeniu ir palikite porą minučių pastovėti, kad kepalas išbrinktų. Kepalą lengvai išspauskite iš vandens ir suberkite į faršą. Viską gerai išmaišyti.

Iš faršo formuojame kotletus ir apvoliojame džiūvėsėliuose iš skirtingų pusių. Iš tokio faršo kiekio man gavosi aštuoni kotletai.

Taip pat galite apvolioti miltuose arba kepti tokį, koks yra be nieko. Bet man labiau patinka kepti, kotletai būna sultingesni ir skanesni.

Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, gerai įkaitinkite ir sudėkite kotletus. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Sultingi vištienos kotletai paruošti patiekti. Skanu su daržovėmis, makaronais ar bulvių koše. Šiandien turiu grikių. Kotletai pasirodo auksiniai, labai skanūs, švelnūs ir sultingi.

Jei patiko receptas, spausk like ir komentuok. Prenumeruokite kanalą ir paspauskite varpelį, kad nepraleistumėte naujų vaizdo įrašų. Gero apetito visiems ir iki greito pasimatymo.

Naminiai vištienos kotletai

Iš kokios mėsos mėgstate kotletus? Mūsų šeimoje dėl to kyla karštų ginčų. Tačiau dažniausiai gaminame vištieną. Vištienos kotletai puikiai dera su daugeliu garnyrų ir yra lengvai pagaminami. Išbandykite patys! Jeigu norite gauti sultingesnę tekstūrą, tuomet siūlau filė ne paversti faršu, o tiesiog susmulkinti. Ir patiekalas bus labai švelnus. Todėl būtinai perskaitykite, kaip gaminti naminius vištienos kotletus su kiaušiniu ir svogūnais. Patikėk manimi, jūs norėsite juos daryti dažnai.

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # PaukštienaReklama
Reikalingi ingredientai:
Vištienos filė2 vntKiaušiniai3 vntKukurūzų krakmolas3 šaukštaiGrietinė3~4 šaukštaiČesnakaiAliejus kepimuipagal skonįDruskapagal skonįPipiraipagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Paruoškite ingredientus.2. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į gilų dubenį.Reklama

3. Į dubenį sumuškite kiaušinius, įpilkite grietinės. Masę pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių ar žolelių.

4. Į masę įspauskite česnaką. Keletą kartų gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių. Pusgaminį galite įdėti į šaldytuvą ilgesniam laikui.