pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Marinuota sprandinė: sultingas ir aromatingas patiekalas jūsų stalui

Marinuota sprandinė: sultingas ir aromatingas patiekalas jūsų stalui

Vytintos Mėsos Gaminiai - Tradicijos, Receptai ir Skoniai

Įvairiausios dešros, dešrelės ir kiti produktai patiks visiems mėsos mėgėjams, o geriausia yra tai, kad jų nereikia papildomai ruošti tiesiog atverkite pakuotę ir dėkite ant stalo.

Vytintos Mėsos Gaminiai - Tradicijos, Receptai ir Skoniai

Tobulai kepta vištiena keptuvėje: kiek laiko ir kaip tai padaryti?

Tobulai kepta vištiena keptuvėje: kiek laiko ir kaip tai padaryti?

Vynuogių Kauliukų Aliejus: Nauda Odai, Plaukams Ir Mitybai

Vynuogių Kauliukų Aliejus: Nauda Odai, Plaukams Ir Mitybai

Varškės Kremo Receptai Pyragui: Tobulas Gidas

Varškės Kremo Receptai Pyragui: Tobulas Gidas

Baltymų Denatūracija: Kas Tai Yra ir Kaip Tai Veikia

Baltymų Denatūracija: Kas Tai Yra ir Kaip Tai Veikia

Sriuba su makaronais, bulvėmis ir faršu: receptas ir patarimai

Sriuba su makaronais, bulvėmis ir faršu: receptas ir patarimai

Sūrio Sausainiai su Alyvuogėmis: Pikantiškas Receptas

Sūrio Sausainiai su Alyvuogėmis: Pikantiškas Receptas

Sriuba Teatras: Apžvalgos ir Įspūdžiai

Sriuba Teatras: Apžvalgos ir Įspūdžiai

Sumuštiniai su šonine: receptai ir gaminimo paslaptys

Sumuštiniai su šonine: receptai ir gaminimo paslaptys

Paprastas varškėčių receptas kepimui

Paprastas varškėčių receptas kepimui

Kaip Iškepti Tobulus Vištienos Sparnelius Keptuvėje?

Mano naudojamas medus kietokas, tai aš imu puodą, kabinu riebų šaukštą medaus, jį pašildau ant ugnies, kad pasileistų, ir ten sudedu visus kitus ingredientus, imbierą sutarkuoju, česnaką sutrinu.

Kaip Iškepti Tobulus Vištienos Sparnelius Keptuvėje?

Gardus obuolių pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Gardus obuolių pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Paprastas medaus torto receptas

Paprastas medaus torto receptas

Ketogeninės Dietos Valgiaraštis: Viskas, Ką Turite Žinoti

Ketogeninės Dietos Valgiaraštis: Viskas, Ką Turite Žinoti

Morkų Auginimas ir Apsauga Nuo Šalnų Rudenį

Morkų Auginimas ir Apsauga Nuo Šalnų Rudenį

Maisto į namus picų atsiliepimai Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Maisto į namus picų atsiliepimai Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Baltymai, riebalai ir angliavandeniai: pagrindinės maistinės medžiagos ir jų funkcijos

Baltymai, riebalai ir angliavandeniai: pagrindinės maistinės medžiagos ir jų funkcijos