pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Barščiai Dienos Pietūs: Tradicinis Receptas Ir Šventinės Variacijos

Barščiai Dienos Pietūs: Tradicinis Receptas Ir Šventinės Variacijos

Naminis anties kepenėlių paštetas: prabangus skonis Jūsų stalui

Naminis anties kepenėlių paštetas: prabangus skonis Jūsų stalui

Aguonų Šimtalapis: Tradicinis Receptas

Aguonų Šimtalapis: Tradicinis Receptas

Kaip Kepti Pievagrybius Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Pievagrybius Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Tirpios Maltos Kavos Skirtumai: Kas Svarbu Žinoti

Tirpios Maltos Kavos Skirtumai: Kas Svarbu Žinoti

Picos kepimo akmuo: pasiekite tobulą picą namuose

Picos kepimo akmuo: pasiekite tobulą picą namuose

Skanūs marinuoti pomidorai: receptas žiemai

Skanūs marinuoti pomidorai: receptas žiemai

Tradiciniai Užgavėnių blynai: receptai ir istorija

Tradiciniai Užgavėnių blynai: receptai ir istorija

Sveikos Mitybos Principai ir Taisyklės: Kaip Maitintis Sveikai ir Skoningai

Sveikos Mitybos Principai ir Taisyklės: Kaip Maitintis Sveikai ir Skoningai

Vistienos ir Cukinijų Kotletai - Skani ir Sveika Alternatyva

Po to drėgnomis rankomis formuojame kotletus, apvoliojame juos miltuose arba džiuvesėlių trupiniuose ir kepame keptuvėje ant nedidelės ugnies iki kol paruduos ir visiškai iškeps.

Vistienos ir Cukinijų Kotletai - Skani ir Sveika Alternatyva

Kaip Skaniai Paruošti Farsiruotą Vištą: Žingsnis Po Žingsnio

Kaip Skaniai Paruošti Farsiruotą Vištą: Žingsnis Po Žingsnio

Geriausios vietos Klaipėdoje kepti šašlykus: apžvalga

Geriausios vietos Klaipėdoje kepti šašlykus: apžvalga

Osmo Aliejus Terasoms: Privalumai, Naudojimas ir Atsiliepimai

Osmo Aliejus Terasoms: Privalumai, Naudojimas ir Atsiliepimai

Keptos duonos mišrainė: traškus skonis jūsų stalui

Keptos duonos mišrainė: traškus skonis jūsų stalui

Kas yra sveikos mitybos specialistas?

Kas yra sveikos mitybos specialistas?