pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Vieno puodo troškinys: receptas, kuris nereikalauja daug indų

Vieno puodo troškinys: receptas, kuris nereikalauja daug indų

Kvapas namuose – česnakinis batonas: lengvas receptas

Kvapas namuose – česnakinis batonas: lengvas receptas

Tobulas vištienos marinatas: garstyčių paslaptis

Tobulas vištienos marinatas: garstyčių paslaptis

Savaitės dieta be maisto ir vandens: pavojai sveikatai

Savaitės dieta be maisto ir vandens: pavojai sveikatai

Skaniausi Kotletai: Receptai ir Patarimai

Skaniausi Kotletai: Receptai ir Patarimai

Aurimo Švedo mintys apie istoriją, studentus ir Vasario 16-osios aktą

Aurimo Švedo mintys apie istoriją, studentus ir Vasario 16-osios aktą

Sveikos duonos pasirinkimas: ką reikia žinoti

Sveikos duonos pasirinkimas: ką reikia žinoti

Kepta Žąsis Folijoje: Receptas ir Patarimai

Kepta Žąsis Folijoje: Receptas ir Patarimai

Traškios bulvės keptuvėje: paprasti patarimai ir geriausi receptai

Traškios bulvės keptuvėje: paprasti patarimai ir geriausi receptai

Pyragas be miltų ir cukraus: receptai iš laidos „Klauskite daktaro“

Pyragas be miltų ir cukraus: receptai iš laidos „Klauskite daktaro“

Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis: sveikatos ir skonio derinys

Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis: sveikatos ir skonio derinys

Sultingi ir aromatingi balandėliai: receptai ir patarimai

Sultingi ir aromatingi balandėliai: receptai ir patarimai

Tortas "Magija": Nepamirštamas Skonis Jūsų Šventėms

Tortas "Magija": Nepamirštamas Skonis Jūsų Šventėms

Šarminė mityba: receptai energijai ir gerai savijautai

Šarminė mityba: receptai energijai ir gerai savijautai

Kepti Brokoliai Džiūvėsėliuose: Auksiniai ir Traškūs – Žingsnis po Žingsnio

Kepti Brokoliai Džiūvėsėliuose: Auksiniai ir Traškūs – Žingsnis po Žingsnio

Kokybiško Alyvuogių Aliejaus Rūšys: Kaip Atrinkti Geriausią?

Kokybiško Alyvuogių Aliejaus Rūšys: Kaip Atrinkti Geriausią?

Lengvi cepelinai iš varškės: greitas ir skanus būdas

Lengvi cepelinai iš varškės: greitas ir skanus būdas

Loretos išbandyti receptai: mielinės bandelės su cinamonu

Loretos išbandyti receptai: mielinės bandelės su cinamonu

Gaivios Pekino kopūsto salotos su obuoliais: puikus priedas prie pietų

Gaivios Pekino kopūsto salotos su obuoliais: puikus priedas prie pietų

Vištienos krūtinėlės patiekalai: idėjos pietums ir vakarienei

Vištienos krūtinėlės patiekalai: idėjos pietums ir vakarienei