pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sumuštiniai su džiovintais pomidorais: receptai kiekvienam skoniui

Sumuštiniai su džiovintais pomidorais: receptai kiekvienam skoniui

VMG Kulinarinis Žurnalas: Receptai, Patarimai ir Netikėtumai

VMG Kulinarinis Žurnalas: Receptai, Patarimai ir Netikėtumai

Kaip naudoti volelį mėsai minkštinti

Kaip naudoti volelį mėsai minkštinti

Šilke pataluose: klasika, kuri visada skani

Šilke pataluose: klasika, kuri visada skani

Vištienos Kepsniai su Mocarela: Receptai ir Idėjos

Vištienos Kepsniai su Mocarela: Receptai ir Idėjos

Kugelis: Tradicinis Lietuviškas Receptas su Mėsa, Svogūnais ir Pienu

Kugelis: Tradicinis Lietuviškas Receptas su Mėsa, Svogūnais ir Pienu

Sakura dienos pietų meniu: suši rinkiniai ir daugiau

Sakura dienos pietų meniu: suši rinkiniai ir daugiau

Varškinis picos padas: alternatyva tradiciniam picos pagrindui

Varškinis picos padas: alternatyva tradiciniam picos pagrindui

Ekologiško šalto spaudimo nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus nauda

Ekologiško šalto spaudimo nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus nauda

Riešutų Duona: Skanus ir Sveikas Receptas

Riešutų Duona: Skanus ir Sveikas Receptas

Naminė pomidorų pasta: paprastas receptas ir patarimai

Naminė pomidorų pasta: paprastas receptas ir patarimai

Greitas Grietininis Šokoladinis Pyragas: Receptas ir Paslaptys

Greitas Grietininis Šokoladinis Pyragas: Receptas ir Paslaptys

Keptos žuvies su kapotomis kalendromis ir laimu receptas

Keptos žuvies su kapotomis kalendromis ir laimu receptas

Kavos Išsinešimui Padėkliukų Gamyba: Medžiagos Ir Pritaikymas

Kavos Išsinešimui Padėkliukų Gamyba: Medžiagos Ir Pritaikymas

Augalai, kurie minta mėsa: neįtikėtini gamtos grobuonys

Augalai, kurie minta mėsa: neįtikėtini gamtos grobuonys

Geriausi vištienos sparnelių receptai: nuo klasikinių iki egzotiškų

Geriausi vištienos sparnelių receptai: nuo klasikinių iki egzotiškų

Skaniausios itališkos kavos rūšys

Skaniausios itališkos kavos rūšys

Naminės Jautienos Dešros: Receptai Ir Gamybos Paslaptys

Naminės Jautienos Dešros: Receptai Ir Gamybos Paslaptys

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas