Vištienos šašlykas orkaitėje su daržovėmis GREITAI
Kas gi nemėgsta šašlyko? O čia skanus vištienos šašlykas orkaitėje su daržovėmis, keptas namuose vos per pusvalandį! Vištienos iešmeliai su daržovėmis orkaitėje – tai labai nesudėtingas ir greitai pagaminamas vištienos šašlykas orkaitėje, kuris atrodo šventiškai ir sužadina skonio receptorius akimirksniu.
Vištienos šašlykai orkaitėje – drąsiai eksperimentuokite su daržovėmis ir prieskoniais pagal savo poreikį bei skonį. Orkaitėje kepti vištienos šašlykai – tikrai skanu – valgo ne tik dideli, bet ir mažieji :)
Ką dabar gaminame:
viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsCrostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosĮdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis ir sūriuKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmis
Gaminame Vištienos šašlyką su grybais ir daržovėmis marinate
Vištienos filė supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užpilkite stikline kefyro ir palikite marinuotis porai valandų ar ilgiau šaldytuve.
Grybus supjaustykite į 2 ar 4 dalis, priklausomai nuo dydžio. Pasmulkinkite raudonąją papriką. Visas daržoves suberkite į indą ir užpilkite alyvuogių aliejaus-sojos padažo mišiniu. Palikite šaldytuve porai valandų.
Traukite marinuotą vištieną ir daržoves iš šaldytuvo. Kefyrą nupilkite ir „išmasažuokite“ vištienos filė su prieskoniais.
Kepkite vištienos šašlyką 190 laipsnių orkaitėje apie 20-25min., karts nuo karto pavartykite iešmukus.
Vištienos šašlyką patiekite su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.

Reikalingi ingredientai:
Vištos krūtinėlė800 gramųSvogūnas1 vntPaprika1 vntCitrina1 vntAliejusDruska ir pipiraipagal skonįReklamaGaminimo eiga
1. Mėsą ar vištienos krūtinėlę pirmiausia nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, kaip ir šiame variante.
2. Nulupkite svogūną ir saldžiąją papriką.Reklama3. Blenderiu arba mėsmale sutrinkite iki vientisos masės.4. Įspauskite vienos citrinos sulčių ir augalinio aliejaus.Reklama5. Druskos ir pipirų pagal skonį. Galite įdėti žiupsnelį cukraus ir per spaudą perspaustą česnaką.6. Vištieną dėkite į marinatą. Išmaišykite ir palikite pusvalandžiui (kiaulieną galima palikti 2-3 val.).

Greitas plovas su faršu
- Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir slyviniais pomidoriukais
- Obuolių pyragas
- Kaukazinė slyvų uogienė
- Keptos voveraitės grietinėlės sviesto padaže su bulvių koše
- Kaukazinių Slyvų Kompotas
Labas!
Ačiū, kad skaitai mano blogą! Kaip visada, su džiaugsmu dalinuosi skaniais, išbandytais ir nelabai sudėtingais receptais, kuriuos pamilau ir kuriuos gali lengvai išbandyti kiekvienas.
Šiuose receptuose rasite ne tik tradicinius skonius, bet ir modernius posūkius, kurie suteiks naujų spalvų jūsų virtuvei. Kiekvienas patiekalas yra kruopščiai išbandytas, kad galėtumėte mėgautis gardžiais valgiais be didelių pastangų. Nuo kasdienių vakarienių iki ypatingų progų – čia rasite idėjų kiekvienam skoniui ir kiekvienai progai.
Pagal Temą
- Airijos virtuvė
- Airiška
- Alkoholiniai kokteiliai
- Amatai
- Amerikietiška
- Amerikietiški patiekalai
- Angliška
- Angliški patiekalai
- Antienos patiekalai
- Augintiniai
- Aziijietiška
- Azijietiška
- Azijietiški patiekalai
- Belgijos
- Belgiška
- Belgų virtuvė
- Bulgarų virtuvė
- Bulvių patiekalai
- Čekiška
- Danų virtuvė
- Dekoracijos
- Dekoras
- Dekoravimas
- Desertai
- Desertas
- Duona
- Eksperimentas
- Eksperimentinis
- Europietiška
- Europietiška virtuvė
- Gaivinantys gėrimai
- Garnyrai
- Garnyras
- Gėrimai
- Graikiška
- Graikiška virtuvė
- Greitas maistas
- Gruzijos virtuvė
- Gruziniška
- Gruzinų
- Gruzinų virtuvė
- Helovinas
- Indiška
- Indiški patiekalai
- Instrukcija
- Ispaniška
- Itališka
- Itališki patiekalai
- Japoniška
- Japonų
- Japonų virtuvė
- Kalėdiniai patiekalai
- Karaimų virtuvė
- Kaukazietiška
- Kaukazo virtuvė
- Kazacho
- Kazano patiekalai
- Kepiniai
- Kiniška
- Kiniški patiekalai
- Konservai
- Konservavimas
- Konservuoti
- Korejietiška
- Kūrybinė veikla
- Kūrybinė virtuvė
- Kūrybiniai projektai
- Latviška
- Lietuviška
- Lietuviška virtuvė
- Lietuviška/Angliška
- Lietuviški patiekalai
- Marinatai
- Marinuoti produktai
- Marinuotos daržovės
- Marokietiška
- Medicinos prietaisai
- Meksikietiška
- Meksikietiški patiekalai
- Mėsa
- Mėsos gaminiai
- Mėsos patiekalai
- Mišrainės
- Namų aksesuarai
- Namų sodininkystė
- Netradicinė
- Norvegiška
- Norvegiška virtuvė
- Norvegų virtuvė
- Padažai
- Padažai ir pagardai
- Padažai ir priedai
- Pagardai
- Pagrindiniai patiekalai
- Pagrindinis
- Pagrindinis patiekalas
- Pasaulio virtuvė
- Patarimai
- Patiekalai pietums
- Patiekalai pusryčiams
- Patiekalai vakarienei
- Patiekalai Velykoms
- Patiekalai visai šeimai
- Pavakariai
- Pieno produktai
- Pietūs
- Prancūziška
- Prancūziški patiekalai
- Priedai
- Prieskoniai
- Prieskoniai ir padažai
- Prieskoniai ir užtepai
- Puošimas
- Puošybos elementai
- Pusryčiai
- Rankų darbas
- Rusiška
- Rusiški patiekalai
- Rusų virtuvė
- Rytietiški patiekalai
- Sakartveliška
- Salotos
- Šalti užkandžiai
- Sirupai
- Skandinaviška
- Sriuba
- Sriubos
- Sriubos ir troškiniai
- Sultiniai
- Sumuštiniai
- Suomiška
- Sūris
- Švediška
- Sveika virtuvė
- Sveikinimai
- Šventės
- Šventiniai
- Šventiniai patiekalai
- Šventinis
- Šventinis dekoras
- Šventinis dekoravimas
- Šventinis patiekalas
- Šventinis receptas
- Šventinis stalas
- Tailandietiška
- Tailandietiški patiekalai
- Techninė informacija
- Tex-Mex
- Tradicijos
- Tradiciniai
- Tradiciniai patiekalai
- Triukas
- Turkiška
- Ukrainietiška
- Uogienės
- Uogienės ir drebučiai
- Uzbekiška virtuvė
- Užkandis
- Užkandžiai
- Užtepėlės
- Vakarienė
- Vakarienės
- Vegetariška
- Velykiniai papuošimai
- Velykiniai patiekalai
- Velykinis dekoras
- Velykinis stalas
- Velykos
- Velykų
- Velykų dekoracijos
- Velykų dekoravimas
- Velykų papročiai
- Velykų papuošimai
- Vėlykų patiekalai
- Velykų tradicija
- Vengriška
- Vidurio Azijos virtuvė
- Viduržemio jūros
- Viduržemio jūros virtuvė
- Virtuvės įranga
- Virtuvės patarimai
- Vokietiška
- Vokiška
- Žiemai
- Žiemos atsargos
- Žydiška
- Žydiška virtuvė
- Žydų virtuvė