pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vištienos salotos su obuoliais

Vištienos salotos su pomidorais ir feta

Autorius apie receptą: Šios salotos puiki idėja pavasariškiems, vasariškiems pietums. Pavyksta labai sočios, skanios ir lengvos. Šios salotos puiki idėja pavasariškiems, vasariškiems pietums. Pavyksta labai sočios, skanios ir lengvos. Dovilė, Be Dietų

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 3

Sumuštiniams pagaminti reikės:

  • 1 keptos vištos krūtinėlės
  • 100g. sūrio “Gouda”
  • 1 obuolio
  • Žiupsnio smulkintų krapų
  • 1-2 valgomųjų šaukštų majonezo
  • Druskos pagal skonį
  • 8 riekelių batono
  • Šiek tiek sviesto
  • Keptą vištos krūtinėlę, nuluptą obuolį ir “Gouda” sūrį supjaustome smulkesniais gabalėliais.
  • Supjaustytus ingredientus dedame į dubenį.

Reklama

  • Pabarstome druska, beriame smulkintų krapų, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.
  • Batono riekeles patepame sviestu ir keletą minučių pakepiname keptuvėje.
  • Ant keturių pakepinto batono riekelių dedame pasiruoštų salotų ant viršaus uždedame likusias keturias pakepinto batono riekeles.

Reklama

  • Sumuštiniai su obuolių, sūrio ir vištienos salotomis paruošti, skanaus!

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsCrostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosĮdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis ir sūriuKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmis

„Karūnavimo“ vištienos salotos

Vištų krūtinėles ištriname mėgstamais prieskoniais ir iškepame orkaitėje. Šioms salotoms taip pat galima naudoti ir kitas dalis ar keptos vištos likučius.

Vištieną, obuolius ir salierų stiebus supjaustome nedieliais panašaus dydžio gabalėliais. Atskirame dubenėlyje sumaišome visus ingredientus, paragaujame, ar netrūksta druskos. Supjaustytas daržoves ir vištieną sumaišome su padažu.

Paruoštą „karūnavimo” vištieną dėliojame į salotų laivelius, pabaigoje uždedame po vieną kitą žaliąją vynuogę barstome kapotais kepintais migdolais.

Reklama41011IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiJurgita parašė:Sveiki, Beata. Puikus receptas.
Bet kas yra mangų pagardas?
Dėkoju!Daiva parašė:Kas tas mangu pagardas?Jolita parašė:O gal galima nuotrauka to pagardo
Rašyti komentarą

Makaronų salotos su kepta vištiena

Leiskit, atspėsiu, kulinarinių iššūkių tarp Kalėdų ir Naujų daugelis sau taip pat nekeliame, tiesa? Greitai, paprastai, skaniai – tai viskas, ko norisi. O makaronai, kaip pasakytų mano saulėtas virtuviukas, visada yra skanu.

Tiesa, tam mažam gurmanui makaronai, nepaisant jų formos ar dydžio, vis dar skaniausi tiesiog su sviestu ir druska. Tuo tarpu aš sau susimaišiau makaronų salotų – kaspinėlius (Farfalle Rigate) sumaišiau su pomidorais, avokadais, raudonaisiais svogūnais, gražgarstėmis. Pagardinau pikantišku graikiško jogurto-majonezo padažu, patiekiau su kepta vištiena. Improvizuoti, kaip ir su bet kuriomis salotomis, čia galima labai daug, bet šis variantas, pažadu, labai gardus!

Tuo tarpu dabar… gaminam salotas?