pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Tobulą Vištienos Krūtinėlės Šašlyką?

Vištienos šašlykas

Vištieną ir daržoves supjaustyti stambiais gabaliukais. Ir sumaišykite marinatui skirtų produktų masėje. Marinuoti kelias valandas. Suverti daržoves ir mėsą ant iešmų, aptepti aliejumi ir kepti ant žarijų.

AUTORIUS: MildaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuRaktažodžiai: Grilyje, lauže Karšti patiekalai PaukštienaIšbandykite!Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiaiSpagečiai CarbonaraVištienos kepsniukai - blyneliaiKrevetės toskanietiškame grietinėlės padažeKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!

Vistienos krutineles saslykas

Praeitos vasaros atradimas. Labai skanus patiekalas. Atsakyti Panaikinti

Aš ir ne šašlykų sezono metu orkaitėje dažnai kepu vištieną pagal šį receptą. Puikiai gaunasi ne tik su kumpeliais, bet ir blauzdelėmis, o kainuoja žymiai pigiau :) Atsakyti Panaikinti

Anonimiškas 2011 m. spalio 7 d. 13:37didelis AČIŪ ! radau tai ko norėjau,man šis receptas tobulas :) Atsakyti PanaikintiAnonimiškas 2012 m. kovo 3 d. 20:50

Labukas, na ka isbandem receptuka siandien ka galiu pasakyti niamu niamu visiems labai patiko skanus ir minkstas gavosi dariau is vistienos krutineles ir kumpeliu. Super receptas Aciu :)) Atsakyti Panaikinti

Anonimiškas 2012 m. liepos 27 d. 21:56Reikia deti litra citrinu sulciu? Atsakyti PanaikintiNa ne, litro nereikia, užteks ir vienos citrinos sulčių, kaip parašyta recepte. Atsakyti PanaikintiAnonimiškas 2013 m. vasario 27 d. 18:46Labai skanus saslykai iskepe pagal si recepta. Super. Atsakyti Panaikinti O jeigu nedesiu sojos padazo,labai sugadinsiu marinata? Atsakyti PanaikintiAnonimiškas 2013 m. birželio 16 d. 19:27

Labai patiko man sitas receptas.
Pakest negaliu sojos padazo, tad galvojau saslykai tures ta specifini sojos padazo skoni, bet vis tiek ipyliau ir super - jokio sojos "prieskonio". :)
Po to - kazkaip pesimistiskai galvojau, kad vistienos saslykas bus sultingas - kiek teko "zaist" su paukstienos marinatais saslykams - sultingu retai pasitaikydavo, o cia pabandziau - VAU! viskas super. :)
Labai dekui uz si recepta.
Tiesa vieno dalyko pasiteiraut norejau - uzmarinavau truputi dagiau saslyko ir ne visa mesa iskepiau - norejau pasiteirauti - kiek maksimaliai laiko galima paukstiena laikyt tokiam marinate? Atsakyti Panaikinti

Ne kartą teko laikyti taip marinuotą mėsą šaldytuve beveik savaitę - puikiausiai išsilaikė :) Panaikinti

Vistienos krutineles saslykas

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos saslyku marinatas” rasta receptų 1000Vištienos šašlykas su daržovėmis ir mėtiniu marinatuVištiena kefyro marinate

SEGEBUTĖS UŽRAŠAI

Paprasti, skanūs ir akiai patrauklūs patiekalai, prie kurių norisi grįžti vėl ir vėl. Čia pateikiami šeimos receptai, draugų virtuvės paslaptys, nauji kulinariniai bandymai. Anksčiau aprašyti receptai nuolat tobulinami ir tikslinami, todėl "pasenusių" receptų čia nėra.

Nerealus vištienos marinatas

Galit juoktis, galit netikėti, bet šios sultingos vištienos skonis nerealiai skanus, tiesiog fantastiškas. Vienas kąsnelis šio patiekalo, ir pamiršite visus kitus vištos paruošimo būdus. Tokio vištienos marinavimo recepto analogų daugybę rasite Internete, tituluojamų "Nuostabus vištienos marinatas", "Neįtikėtinai skani vištiena" ir panašiai. Mano recepto įkvėpimo šalinis - dar 90-tųjų pabaigoje per TV matyta laida, kurioje prancūzas aktorius Gerard Depardieu maždaug panašiai marinavo vištieną pagal savo senelių tradicinį receptą.

Šiame marinate puikiai subalansuoti visi ingredientai - nieko nei pridėsi, nei atimsi. Reguliuokite marinato ingredientų kiekius pagal savo skonį; ragaukite marinatą prieš nardinant į jį vištieną. Geras marinatas yra toks, kuriame negali pasakyti, kokio skonio yra daugiau: garstyčių aitrumo, rūgšties, sūrumo ar saldumo.

"Nerealus vištienos marinatas" tinka kapotai gabalais vištai ruošti, bet kokiai vištienos daliai - su kaulu ar be kaulų. Vištienos krūtinėles rekomenduoju lengvai išmušti - tokios jos geriau prisigers marinato skonio ir keps žymiai greičiau bei tolygiau.

Gerai išmarinuota vištiena kepama labai karštai ir trumpai, kepti galima ant grilio, orkaitėje arba keptuvėje be teflono, geriausiai įkaista ir temperatūrą laiko špižinė keptuvė. Žinoma, skaniausia yra vištiena, kepta virš išdegusių malkų grilio.

Vištiena marinuojasi 2-12 val.

Vištiena tik iš orkaitės.

Vištienos šašlykas

Šašlykai pagal šį receptą yra tiesiog nuostabiai sultingi. Rekomenduoju! Turiu gerą draugą tikrą gruziną, todėl gyvenime man pasisekė paragauti tikrų gruziniškų šašlykų, ypač vištienos. Gruzinai naudoja vištienos, pomidorų pastos ir tradicinių prieskonių – raugerškių, kalendrų, šalavijų – derinį. Pasirodo kažkas fantastiško. Gruzinų vištienos šašlykai yra nepaprastai švelnūs ir sultingi. Jums tikrai patiks!

Paskirtis: Marinavimo receptai

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena

Reklama